發新話題

[WE] AAC 300 MPW

AAC 300 MPW

成4年幾無玩AR GBB了, 脫晒節...
之前未玩過我們牌, 聽講匣輕又幾穩定, 見RA全補品成槍又唔算貴, 一於試下
最近不少真槍廠出AR PDW
LWRC IC PDW 2013

LWRC IC PDW 2014

TROY PDW 5.56

TROY PDW 7.62

AAC HONEY BADGER

小弟又想砌下AR PDW款, 最重要係有個伸縮托, 今次用左TSC仿LWRC 2013的初型PDW STOCK

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 相片分享 19-8-2014 13:00
  • gtoray 金錢 +15 相片分享 19-8-2014 13:00

摩零……師兄你支RA tech 好毒下喎……

到左啦!正吖,打得順唔順呢?

一於RA-Tach! 衰衰咁! 又好靚WOR!

靚仔
請問尾托幾$$?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我訂果支影都未有,好善慕哦。

原裝番黎好唔滿意,條骨未上緊,所以槍管有D 鬆
好在自己本身有URX TOOL可上緊(個nut 係仿真11牙)
BUFFER 已在尾通入面解體, 根本就頂住拉唔到bolt
都唔知有無TEST 左先寄貨既!!! 建議師兄們收到貨後check 真先好打
裝番好晒就ok,  幾順幾好打,後座不錯,rof 都
幾高,無咩白煙,trigger 幾輕行程又短

個尾好似7百幾, E記買入, 套KIT 有齊彈弓同膠BUFFER,
但個膠buffer 輕好多,後座減左不少

短小精悍
我唔係早前入手左套URX 8.0連鋼barrel set for WA
我都可能毒發

引用:
原帖由 saswilliam 於 19-8-2014 10:41 發表
我訂果支影都未有,好善慕哦。
我支係上星期五寄出的

引用:
原帖由 RCman 於 19-8-2014 12:05 發表
短小精悍
我唔係早前入手左套URX 8.0連鋼barrel set for WA
我都可能毒發
個尾WA,WE 都用到架

引用:
原帖由 ayaka 於 19-8-2014 11:57 發表
原裝番黎好唔滿意,條骨未上緊,所以槍管有D 鬆
好在自己本身有URX TOOL可上緊(個nut 係仿真11牙)
BUFFER 已在尾通入面解體, 根本就頂住拉唔到bolt
都唔知有無TEST 左先寄貨既!!! 建議師兄們收到貨後check 真 ...
喂! 條URX啲質素掂唔掂? Pics please!

RA 上唔到真KAC TRIGGER GUARD, 下身 PIN位前面太長會頂住
同PTW身比較圖

GHK  M4個身都上唔到,

回覆 13# 的帖子

都係PIN位前太厚頂住嗎?

回覆 14# 的帖子

隻trigger guard 好fit的,不過兩個洞都唔對位。如果係膠trigger guard,可以自行改為。metal造的就……

發新話題