28 12
發新話題

[WE] We出Thompson gbb + 新版mp5匣

We出Thompson gbb + 新版mp5匣

We出Thompson gbb
We質素唔高但出d槍好正

Btw, mp5匣變番直了=)

附件

2-3-2015 11:30

2-3-2015 16:53

2-3-2015 17:05

佢地肯開發新槍種係一件好事
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 2# 的帖子

Alien槍都幾過癮
我想佢地出typewriter呀, 要有彈壼不過
好想著suit打game呀

咁突然既?
邊到消息?
果頭先搞緊scar-h又黎m1
Ka應該唔夠佢快

回覆 3# 的帖子

係呀
佢出d特別款我地無得揀底下實買
Ar market真係超級saturated

回覆 5# 的帖子

占士消息
講笑
Fb睇架咋

P90 怨念  
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 8# 的帖子

呢樣………唉
如果出左我打cqb應該用p90

9A-91, APS, SR-3

唔理佢出成點,肯出都抵讚... 之前好似係咪有間廠又話出出左幾年毛都冇條...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 2slow 於 2-3-2015 12:16 發表
P90 怨念  
冇計... 支打得樣槍都出埋,收6 C 信... 侵權告你。

一係好似支核凸MP柒咁LAW... 我唔MIND P90 上面整條青馬大橋,不過最緊要可以拆走
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 12# 的帖子

係呀
試射片都有架

引用:
原帖由 Dave 於 2-3-2015 12:53 發表

冇計... 支打得樣槍都出埋,收6 C 信... 侵權告你。

一係好似支核凸MP柒咁LAW... 我唔MIND P90 上面整條青馬大橋,不過最緊要可以拆走
汀九橋算嘞
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 051039 於 2-3-2015 12:31 發表
9A-91, APS, SR-3
起身食早餐嘞
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

28 12
發新話題