28 12
發新話題

[WE] We出Thompson gbb + 新版mp5匣

引用:
原帖由 Dave 於 2-3-2015 12:53 發表

冇計... 支打得樣槍都出埋,收6 C 信... 侵權告你。

一係好似支核凸MP柒咁LAW... 我唔MIND P90 上面整條青馬大橋,不過最緊要可以拆走
支p90唔明點解唔用返mp7呢招

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-3-2015 13:02 發表

起身食早餐嘞
午餐都食完啦

引用:
原帖由 Dave 於 2-3-2015 12:53 發表

冇計... 支打得樣槍都出埋,收6 C 信... 侵權告你。

一係好似支核凸MP柒咁LAW... 我唔MIND P90 上面整條青馬大橋,不過最緊要可以拆走
係lor, 點解唔出MP柒果招呢, 話之你改埋名PK六八九都好ar..
占士有睇post的話
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 18# 的帖子

如果佢叫枝p90做pk6890, 應該大賣

呢個應該興奮d
無乜藉口唔入手了

附件

2-3-2015 16:52

等緊我們出SCAR H....

回覆 21# 的帖子

之前都有版
應該都快架喇

引用:
原帖由 kai_matt 於 2-3-2015 16:52 發表
呢個應該興奮d
無乜藉口唔入手了
ok喎
前面條彈坑唔知有無搞呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kai_matt 於 2-3-2015 17:21 發表
之前都有版
應該都快架喇
但個版既散熱孔同charging handle坑好似錯錯地
希望量產時有改進

其實我們牌MP5係連彈匣井都做錯位,點整都錯

我有興趣V記2015版的新GBBR匣,氣化聽說很強

https://www.facebook.com/ActionA ... ?type=1&theater

而家我們轉玩低調?
成日唔聲唔聲嚇你一驚

回覆 25# 的帖子

WE got three burst shot, kind of a selling point
VFC is the best for mp5 gbb in no doubt; WE offers a cheaper option

唉P90, 出支ECOAS 步槍咪得囉, 都唔似P90既

28 12
發新話題