發新話題

[WE] MK18MOD0終於完成啦

MK18MOD0終於完成啦

上年年尾冇啦啦手痕想整返枝MK18MOD0...
左plan右plan,都係想用返WE SYSTEM做底,
又想像真d,之前見過txx有出過mk18cnc,不過睇返字型又錯
位又錯,最後都係貴少少做左個深刻身,放低一個星期左右就搞掂,
本來要自定編號要加錢,好彩佢地記得我枝416C都係搵佢地做所以就免左我附加費
即刻拎返屋企裝返d配件襯下先

本帖最近評分記錄
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 5-3-2015 06:18
  • gtoray 威望 +10 相片分享 5-3-2015 06:18

very nice~ 我都諗過砌翻支we mk18

砌啦

回覆 1# 的帖子

師兄用邊間?run in workshop?

nice diy
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

用得SW02吾差在用埋肥仔951 OR 962

靚槍!  I like MK18MOD0

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-3-2015 05:26 AM 發表
師兄用邊間?run in workshop?
冇錯

引用:
原帖由 goodsmile 於 5-3-2015 09:50 AM 發表
用得SW02吾差在用埋肥仔951 OR 962
好難搵呀

我都找齊全套珍品料!只係個身Marking 未搞得清楚致停工!當時只得五十支生產!我個number 係51

唔錯喎, 咁即係個身是什麼牌子的?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

I like the m16 lower!!

引用:
原帖由 2slow 於 5-3-2015 12:27 PM 發表
唔錯喎, 咁即係個身是什麼牌子的?
WE

wow去邊鼠班到粒SW02番來?

引用:
原帖由 loveless 於 5-3-2015 01:44 PM 發表
wow去邊鼠班到粒SW02番來?
好耐之前買既啦

發新話題