發新話題

[WE] MK18MOD0終於完成啦

引用:
原帖由 rYaN 於 6-3-2015 00:26 發表

1k有找
1k有找係成個lower所有marking嗎?thx
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 6-3-2015 12:36 AM 發表

1k有找係成個lower所有marking嗎?thx
唔連lower,
我搵佢地報價果陣都覺得貴,不過佢地叫我上去佢到睇左樣辦先決定,
上到去咁岩佢地有個客岩岩做左隻ghk身 warsport,睇左一睇摸左幾摸就落單啦

引用:
原帖由 rYaN 於 6-3-2015 01:56 發表

唔連lower,
我搵佢地報價果陣都覺得貴,不過佢地叫我上去佢到睇左樣辦先決定,
上到去咁岩佢地有個客岩岩做左隻ghk身 warsport,睇左一睇摸左幾摸就落單啦
哇都幾貴wor
但見到好似同safety d字咁深都可以一戰

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-3-2015 09:07 AM 發表

哇都幾貴wor
但見到好似同safety d字咁深都可以一戰
用返佢地果句答你,上去睇左先決定,唔會令你失望既

已經決定下星期搵日上去做枝full marking mk25

我想整支靚仔版M203,唔知會唔會好白痴呢

因為我想整到咁

附件

8-3-2015 21:10

回覆 34# 的帖子

doing full marking we 416c only #))
we m84 only ^))
i got a lot to finish next time im back!!!

回覆 38# 的帖子

問咗佢哋話整唔到喇

引用:
原帖由 rYaN 於 8-3-2015 21:03 發表
已經決定下星期搵日上去做枝full marking mk25
有冇問價啊?

回覆 39# 的帖子

ohhhh T.T
too small?

回覆 41# 的帖子

本身有laser marking做唔到,除非我自己打咗沙做埋色先得

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2015 10:07 PM 發表

有冇問價啊?
未呀~過2日先問

回覆 42# 的帖子

好貴wor咁…

回覆 44# 的帖子

唯有作罷

發新話題