21 12
發新話題

[Viper Tech] 上世紀的特戰風...

上世紀的特戰風...

終於忍唔到手,初哥馴蛇記...

哇M25

Beautiful...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

為咗配合上世紀嘅主題
連床下底嘅垃圾都摷翻出來
Laser Product 商標...

請問師兄用幾長的barrel?
及係咪用金屬尾托呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 5# 的帖子

XM177E2 老原11.5吋Barrel,蛇蛇做得都OK架....
至於個尾托就仲係心中一條刺
硬係遇唔到一個心水鋁托
緣薄呀....      

又燈又177e2,一定係玩哩隻啦,

附件

10-3-2015 18:48

10-3-2015 18:48

回覆 7# 的帖子

哈哈,世事都給您看透了……
石破天驚!
出現最多疑似XM177 的非戰爭電影……

電視劇就一定係星際之門 Stargate SG1
GAU-5A用足十季, 保衛地球, 打遍全宇宙

引用:
原帖由 loveless 於 10-3-2015 19:30 發表
呢套未睇過,摷摷先。Thx

好正呀 ! 尤其係準星位之電筒扣

好正呀 ! 尤其係準星位之電筒扣

引用:
原帖由 0050100 於 10-3-2015 22:51 發表

呢套未睇過,摷摷先。Thx
177, mp5, P90 打出銀河系
編劇曾解釋過, 因為打到上太空部隊屬USAF管轄, 所以用既係GAU-5
https://www.youtube.com/watch?v=NjlCVW_ouL8

引用:
原帖由 loveless 於 10-3-2015 19:30 發表

唔講唔知有套咁既野
是否Stargate movie的後傳呢

引用:
原帖由 2slow 於 11-3-2015 10:21 發表

唔講唔知有套咁既野
是否Stargate movie的後傳呢
Stargate 的宇宙, 在電影後都發展到好大了, 至今最少有3套電視劇
SG1 有214集, Stargate Atlantis 有100集, Stargate Universe共74集...
SG1 有種幽默感, 好識得自嘲, 非常正..

21 12
發新話題