22 12
發新話題

[WE] G34分享一下~

G34分享一下~

我們牌的?好似冇乜ching講依支,多謝分享

引用:
原帖由 alioner 於 10-3-2015 22:30 發表
認真
呢個系列既glock真係柒到核爆
各花入各眼既姐
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 alioner 於 10-3-2015 22:30 發表
認真
呢個系列既glock真係柒到核爆
認真, 我本來吾太LIKE GLOCK系列, 不過因為佢改到GUM我覺得型先買....==

係就係抄sai,不過各花入各眼啦

引用:
原帖由 wtapssss 於 10-3-2015 23:37 發表
係就係抄sai,不過各花入各眼啦
每個人要求唔同羅,即係呢支WET.....成支鎗都平過一條SAI slide
真係唔可以太高要求羅,
所以很少師兄提過呢支WET

個人覺得好核突,不過係好抵玩
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-3-2015 00:08 發表
抄集的產品是最核突的

回覆 10# 的帖子

cant agree more

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-3-2015 00:08 發表
絕對認同...
粗玩ok啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 11-3-2015 09:11 發表

抄集的產品是最核突的
有要求就不揾我們,揾我們就不應有要求。

間野開模好似吾駛錢咁。我估佢賺到就扔哂去開模。如果泥多場海嘯,無流動資金就聽瓜。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

鍾意就得, 唔駛理人話樣衰乜型乜
把槍係你嘅

引用:
原帖由 alioner 於 10-3-2015 23:08 發表

睇下屎忽個骷髏頭
睇下trigger個形狀  
仲有堆WET刻字
仲有個仿辣雞GRIP
設計極為白痴
膠GRIP表面比野辣過一定係凹落去
佢個隻竟然係凸左出黎
認真,本來今朝返工燥燥地成朝無笑過,剛剛留言睇完之後笑左....
屎忽果個吾係骷髏頭,屎果個係骷髏鬼^^
我個人鍾意冷野多,盡可能都吾想同人撞槍

22 12
發新話題