24 12
發新話題

[WE] M14... 半世紀前木托的魅力!

M14... 半世紀前木托的魅力!

好托好托~

師兄支支都甘有味道

Sooo nice!  RA level 3?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

上身做埋舊化就perfect.

木HOW MUCH?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

係嘩剔既成人版:但個木托真係麻麻哋(UXC?既比較好) ...

回覆 7# 的帖子

回蘇師傅:
條米國木頭有限錢啫,到香港2K有找,
但自己懶執內籠,搵師傅幫手執好內籠啱位擺WE 支GBB 就當成本加多1K 喇....
值得嘅.....

引用:
原帖由 f22a 於 16-3-2015 11:15 發表
回蘇師傅:
條米國木頭有限錢啫,到香港2K有找
但自己懶執內籠,搵師傅幫手執好內籠啱位擺WE 支GBB 就當成本加多1K 喇....
值得嘅.....

引用:
原帖由 f22a 於 16-3-2015 11:15 發表
回蘇師傅:
條米國木頭有限錢啫,到香港2K有找,
值得嘅.....
家陣入條花旗木真係好難,執木又係吾易。

支槍係AEG?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-3-2015 12:21 發表

支槍係AEG?
相信係"我們",因為師兄都係獨愛玩GBB多

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-3-2015 12:21 發表

支槍係AEG?
蘇師傅呀蘇師傅
禾刀話咗係WE M14 GBB 囉....
上堂又唔聽書...  

引用:
原帖由 f22a 於 16-3-2015 12:25 發表

蘇師傅呀蘇師傅
禾刀話咗係WE M14 GBB 囉....
上堂又唔聽書...  
近排So師父好有問題⋯⋯⋯⋯⋯
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 16-3-2015 13:10 發表

近排So師父好有問題⋯⋯⋯⋯⋯
蘇師傳一定想學人講:
貴性呀...  陳生?

24 12
發新話題