19 12
發新話題

[WE] MK25有Marking版

MK25有Marking版

枝WE MK25放低左係RIW成個幾星期,
今日終於收到電話 興奮到想快D放工!!!
去到拎槍果陣,發現個P226 Marking好似做細左少少~
不過由店長解釋,個圖係照真槍圖做出黎,我心諗姐係3HK做大左好多????
之後我睇左佢比我張相,又係喎

唔好講咁多,睇左相先講

E...?我今日都係收工時間上去拎野喎

係咩?阿公你又有咩新野玩呀?

師兄搞左幾錢啊?

Lazer店幫師兄油埋marking色?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-3-2015 11:38 PM 發表
Lazer店幫師兄油埋marking色?
係呀

邊間咁pro?收你幾多?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-3-2015 12:00 AM 發表
邊間咁pro?收你幾多?
RIW囉~收幾多....你自己問佢地

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2015 11:38 PM 發表
師兄搞左幾錢啊?
佢地話遲D佢地成枝賣,唔洗咁煩喎

引用:
原帖由 rYaN 於 27-3-2015 00:06 發表

佢地話遲D佢地成枝賣,唔洗咁煩喎
原來係咁,師兄打算用咩槍套?
我打算裝埋x300入safariland p226r+x200既6004/6280 7740
但又怕塞唔入

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-3-2015 12:19 AM 發表

我打算裝埋x300入safariland p226r+x200既6004/6280 7740
但又怕塞唔入
用SAFARILAND P226 non rail+surefire mr14a +x300fit到震!

引用:
原帖由 rYaN 於 27-3-2015 00:51 發表

用SAFARILAND P226 non rail+surefire mr14a +x300fit到震!
掂wor!
請問師兄知唔知佢個編號係咩,safariland個holster finder好似冇mr14a呢個option

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-3-2015 01:17 發表

掂wor!
請問師兄知唔知佢個編號係咩,safariland個holster finder好似冇mr14a呢個option
6004-7700

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-3-2015 01:17 AM 發表

掂wor!
唔記得啦,之前係永高買,岩岩搬屋掉左個袋...

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-3-2015 00:19 發表

但又怕塞唔入
你可以帶埋槍上永高行試下ga
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

19 12
發新話題