21 12
發新話題

[G&P] 係槍管長左?定係點?求解

係槍管長左?定係點?求解

各位師兄,睇過MK18 MOD 1(白底圖片) ,再對比翻我自己支槍(藍底圖片),發覺點解槍口位置會長左一段,如果我要搞到MK18咁,我要換D乜?

附件

9-4-2015 13:26

9-4-2015 13:26

師兄毋需太糾結,真槍MK18都有兩種管一種10.3寸一種10.5,廠家,批次唔同者

好難受哇~````每次見到多左果小小就.....

引用:
原帖由 matthew05 於 10-4-2015 09:16 發表
好難受哇~````每次見到多左果小小就.....
蛙王身都接受到,無理由接受唔到果少少長度

如果要搞到MK18mod1咁, 大把野要換
所以, 算啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 matthew05 於 9-4-2015 13:26 發表
如果我要搞到MK18咁,我要換D乜?
換槍.

好....換槍....

路人甲攞住支416 D10RS,
望住路人乙支最新既416 A5 11,
可能又會話好難受哇自己o個碌短成吋.

諗o下自己為乜鍾意槍.
如果只因為軍人造型,
甘現實係...在現代戰爭中, 最人力勞動, 最冇份決定未來既人, 至會用槍.

回覆 8# 的帖子

咁師兄為乜中意槍阿?

回覆 8# 的帖子

其實....就算唔用槍..都未必一定有份決定到未來阿

如無意外呢...
換管
換下身
換GRIP
換尾托
換槍帶扣
都唔係好多姐
500鬆D應該搞店掛?

小弟就執緊MK18 MOD1 上身散件,玩一雞兩味

500蚊一組金身都好似難d
除非收到2手,不過要收齊上面全部就⋯⋯

引用:
原帖由 閒雜人等 於 12-4-2015 12:15 發表
500蚊一組金身都好似難d
除非收到2手,不過要收齊上面全部就⋯⋯
突然有D疑問
樓主係GBB?
有必要上下身全套入? 冇得淨買下身咩

引用:
原帖由 matthew05 於 10-4-2015 11:08 發表
其實....就算唔用槍..都未必一定有份決定到未來阿
係我表達能力差

引用:
原帖由 FunggI 於 11-4-2015 23:55 發表
如無意外呢...
換管
換下身
換GRIP
換尾托
換槍帶扣
都唔係好多姐
500鬆D應該搞店掛?

小弟就執緊MK18 MOD1 上身散件,玩一雞兩味
換條外管算了.
不然要再加:
火帽錯
骨錯色,
後準星錯款
前準星錯形
T拉柄錯
Aimpoint錯

差唔多唯一錯有錯着既, 係棍仔. 但都係錯色.
真係有要求的話, 追軍版代價其實好高, 我自己唔追求呢D.
網上曾有真槍用家, 分享自己砌MK18 Block II 既每一件組件, 一絲不苟埋單用左8K 美金, 砌左支基本版出黎.
1. 政府唔係俾呢個價.
2. 兵大佬唔需要俾錢買槍.

比好多錢去追款, 係心理需求, 廠商最明呢個道理...

21 12
發新話題