21 12
發新話題

[Viper Tech] 關於GBB用鏡

關於GBB用鏡

請問有有冇人試過用 GP or KA 的鏡在GBB上? 如Aimpoint red dot,M1 rifle scope, M3 rifle scope.  它們的性能和可否抵受到後座力和震盪嗎?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

GP Aimpoint red dot T1 10場games 冇事!!
一個什麼也不懂的老兵!!

C魔會唔會穩陣D呀?

C魔會唔會穩陣D呀?

引用:
原帖由 tango1997 於 13-4-2015 15:58 發表
C魔會唔會穩陣D呀?
爆鏡~
其實T1算穩陣喇, 最好投資支真鏡啦, 如holosXn 千零蚊搞掂
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 13-4-2015 16:23 發表

爆鏡~
其實T1算穩陣喇, 最好投資支真鏡啦, 如holosXn 千零蚊搞掂
妖.....t1唔爆咩

再唔係有國產vector ,用緊,we m14 打auto 無事
,應

因我想M3鏡所以問下
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 JFCP 於 13-4-2015 14:26 發表
GP Aimpoint red dot T1 10場games 冇事!!
師兄裝係咩槍上面?
我都想買隻gp t1裝枝we mp7

搭單問下copy srs頂唔頂到?我想放落ghk m4

隻M3鏡落係KA M4 同VVVE 416都冇事

引用:
原帖由 tango1997 於 13-4-2015 16:31 發表

妖.....t1唔爆咩
又係喎~
T1 金屬殼無咁易撞爆嘛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 14-4-2015 09:09 發表

又係喎~
T1 金屬殼無咁易撞爆嘛
其實《思。魔》都係有金屬身架...

回覆 14# 的帖子

師兄你好多正野喎n

21 12
發新話題