發新話題

[Viper Tech] 求師兄對蛇仔見解

買啦,支野唔會點令你失望,外殼、用料、造型、刻字、都算好,價錢印象中五K多D唔係太貴值得既,只係短行程比較差D,但有BoLt換,性能雖然唔會勁但一般夏天新版都冇聽過話唔0K,冬天直接配隻co2夾就冇問題,玩蛇主要玩佢外表同像真,如果係要打到好爽個D,咁可能未必啱玩,一般清夾就冇問題。

回覆 6# 的帖子

如果師兄係玩開豬皮我們個D,第一次拎起支蛇呀#記呀相信唔想放低 支野實在太有feel了,之後慢慢先執順佢都未遲,總之真係熱愛AR就一定會搞把,樓上Love兄 有好多,叫佢放D相出黎毒下你先

引用:
原帖由 loveless 於 16-4-2015 18:09 發表
2013年舊相簿, 袋住先啦
https://www.flickr.com/photos/106336575@N05/
好正 ,如果影多d就更好,搞到我個d都想拎比師兄影

引用:
原帖由 matthew05 於 16-4-2015 21:03 發表
我搵左下,點解蛇仔唔出MOD 1咧?如果我買同係蛇仔上身,咁係咪可以好似有D師兄咁玩一蛇兩味阿?
有,只要有$$$$
http://goods.ruten.com.台灣/item/show?21205037058227

引用:
原帖由 laiwangkai 於 17-4-2015 04:03 發表
搭單一問
蛇蛇有無"無刻字"既下身
一直都想出把蛇蛇但係性能上同PRIME(wa)又差d
有,過去露X拍X找,可以順手整埋刻字返黎,其實。。主要我覺得是條BoLt差少少,一次過換左佢執埋就掂哂,咁睇你想唔想搞爽佢

引用:
原帖由 loveless 於 17-4-2015 09:57 發表

我都想拐帶你碌A2巧耐啦
師兄得閒我地可以拎d槍出黎爽下硏究下又影下相都得架 ,
其實唔知點解冇廠再出A2型,二手都冇搞到好似絕版咁, 不過現時要搞支GBB A2上身既M16A2,M727,M733係唔難的
外國玩家一早搞左出黎,就係用PTW真數上身改裝! 留意相中係PTW上身.個防塵蓋卡位係冇做出黎
真數身系統有福了, 師兄有興趣可以組裝一個A2上身set玩一雞兩尾

引用:
原帖由 garyyanykw 於 17-4-2015 15:22 發表
豬P啱啱出咗支派米身M16A2GBB
係邊到有

回覆 39# 的帖子

咁大隻夾乸隨街跳,係門市有?
可惜冇水。。。

引用:
原帖由 mk23 於 17-4-2015 22:02 發表
http://shop.ehobbyasia.com/g-p-w ... c.html#.VTERCIwVFSA

英軍使用版本??
咦,呢隻應該係早期A2版本,A1準星A2擋彈殼板,即近733身,咁多支舊代派,我都係鐘情黑鷹A2準星個隻

回覆 47# 的帖子

AR邊會多架   不過GBB7.62後座力又真係大唔少,一於先入417,之後再搞90年代A2就掂哂

引用:
原帖由 clay82 於 18-4-2015 00:43 發表
m4a1前既ar15, 真係好多model
好亂
真鐵AR分類好似係跟槍管&發射組咁分,最後先係外型

引用:
原帖由 matthew05 於 30-4-2015 09:28 發表
各位師兄,香港哩邊成日都冇貨,我就上viper官網睇,可以落單,運費大概係1200台幣,我想問下如果係官網買,有冇話要注意D咩,提前要揚聲講好點點點咁架?

另外宜家買,例如mk18 mod 0,係咩版本阿?2015版?2014 ...
都得既只係蝕運費,原廠個邊訂零件應該係最新, 不如同個邊講明要最新版本
通常分別都係力水,你想要咩力水同個邊講埋就ok

新買既蛇好似冇咩1415版,總之同原廠講明要最新版本, 都唔會老點掛

回覆 56# 的帖子

其實師兄都唔洗擔心,蛇仔原廠既服務係好好,支野如果真係唔好彩唔0K佢都幫你搞好,因以前試過佢D服務真係好好加上新野好左好多,所以先介紹佢

發新話題