27 12
發新話題

EE HOP UP 皮!!

M4都打到100米,想睇M16打到幾多
三六轟一轟,敵人企唔穩!

三年一神膠,兩年一神管... 人類麻....
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 19-5-2015 01:01 發表
三年一神膠,兩年一神管... 人類麻....
。。。金句。。。

又無用槍指住各位一要要用既, 試都未試過就有D 咁既評語, 此版已死了!!

片唔係影得好清楚打到幾遠
同埋支槍係咩力?

引用:
原帖由 ayaka 於 19-5-2015 12:33 發表
片唔係影得好清楚打到幾遠
同埋支槍係咩力?
TEST under DTW
0.28 BB
14.5” long outer barrel
PDI 6.04 inner barrel
M130 cylinder

又好似OK. 邊度可入手?

引用:
原帖由 小黑 於 19-5-2015 12:04 發表
又無用槍指住各位一要要用既, 試都未試過就有D 咁既評語, 此版已死了!!
冇話一定唔得,但日光之下無新事,D 可鑑前車夠塞滿停車場了,或者呢粒膠真係終極神膠,期待師兄報告,謝謝

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 19-5-2015 14:58 發表

冇話一定唔得,但日光之下無新事,D 可鑑前車夠塞滿停車場了,或者呢粒膠真係終極神膠,期待師兄報告,謝謝
上面條片就係報告, 我係有見過, 確係打得直D 同遠D!!
但我又唔敢講呢粒野係終極神膠!!
只可以話好用D 咁解啫!

引用:
原帖由 小黑 於 19-5-2015 15:11 發表

上面條片就係報告, 我係有見過, 確係打得直D 同遠D!!
但我又唔敢講呢粒野係終極神膠!!
只可以話好用D 咁解啫!
求 100 米命中率及CTC,段片我冇咁好眼力我只係見到D 豆飛左出去,之後唔知幾多米墜左落地...中唔中唔知,中幾多唔知,散布如何唔知。
如果是說「直D」,「遠D」,咁應該有一定程度的統計去支持呢句說話。

引用:
原帖由 Dave 於 19-5-2015 15:19 發表

求 100 米命中率及CTC,段片我冇咁好眼力我只係見到D 豆飛左出去,之後唔知幾多米墜左落地...中唔中唔知,中幾多唔知,散布如何唔知。
如果是說「直D」,「遠D」,咁應該有一定程度的統計去支持呢句說話。
只係打到100M 左右, 明顯去到尾, BB 彈係向下跌了!!
有機會時, 我測試下命中率, 集彈性,再比報告!!
可能第二位師兄既回覆令大家有誤會!!
我無話可以極準確地打到100M!!

引用:
原帖由 小黑 於 19-5-2015 14:17 發表

TEST under DTW
0.28 BB
14.5” long outer barrel
PDI 6.04 inner barrel
M130 cylinder
但呢個配搭打, 等於幾多fps?, 幾多j?

引用:
原帖由 NCP013 於 19-5-2015 15:35 發表

但呢個配搭打, 等於幾多fps?, 幾多j?
初速125m/s
1.9J 左右

單憑段片,睇唔清楚彈道,直飛距離?抛物線?完全唔知同100M可以扯上乜野關係……

27 12
發新話題