發新話題

人力資源問題

一睇就知你一定畢業無耐......
講完

引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 11:54 發表
呀樓主, 呢度基本上都係d上左岸, 有屋有車仲有閒錢玩槍既老海鮮居多,
捱完幾十年得個桔既人, 又或者明白你講乜既人, 就算有都唔會出聲啦, 因為根本晒氣.

你係呢度講呢d, 咪同係東莞講真愛差不多.
你已經將針對個別會員變成針對整個論壇
容忍不是無限度的

引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 12:36 發表
唔好意思囉, 我講得太直白, 改改佢
引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 12:36 發表
唔好意思囉, 我講得太直白, 改改佢
唔好意思就唔好加個囉字響尾
假腥腥既道歉我唔接受
你畢竟都係呢度一份子
我唔明你點解你d回應,十居其九都充滿挑釁性?

你呢d唔係叫講得直白,只係將你自己對某些會員既仇恨擴大到整個論壇

引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 13:45 發表

你火遮眼還火遮眼,
你明知我針對緊邊d言論既,
同埋我第二句都講到好明, 定係你認為其他人就唔係cgf會員?
依家個個都話我唔係講佢喎, 咁佢地係咪會員

我回就回樓主, 人地見坑就跳, 對號入座, 挑釁???
引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 11:54 發表
呀樓主, 呢度基本上都係d上左岸, 有屋有車仲有閒錢玩槍既老海鮮居多,
捱完幾十年得個桔既人, 又或者明白你講乜既人, 就算有都唔會出聲啦, 因為根本晒氣.

你係呢度講呢d, 咪同係東莞講真愛差不多.
你睇多次你自己講過d乜
唔係edit左當無講過嘛?
唔好意思"囉"
我唔需要你既道歉
亦唔需要受你氣

你咁唔鍾意"呢度"
就唔好回唔好睇

你依家同我趕客,我就唔歡迎你

引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 14:11 發表

你唔冷靜d, 講咩都無用.
你自己同上面一樣quote左我之前講乜, 所有人都睇到我兩段野意思無分別.
我要講既野亦無變.

你真係要講趕客? 要唔要諗清楚, 做乜呢一年半載,
呢度d新acc新面孔來來去去, 留低既有幾 ...
你自己唔啱嘴型你既事
論壇需要有核心份子
我唔會話呢度無小圈子
但圈與圈之間總有重疊既地方
我一向所做就係盡量平衡各圈子
同時確保新人有融入機會
但我不會,亦不能強迫這過程發生

因應唔同平台大熱
傳統論壇不如以往熱鬧係全世界走勢
CGF亦不能幸免
我要趕你走直接按制就可以,唔需要打咁多字

邊個再搬屋企親戚出黎就唔好怪我出重手

引用:
原帖由 F_Fillet 於 21-5-2015 20:16 發表
追POST就廢青...幾條友自己又跳落黎做埋廢青...全日上過forum, 幾百人又瞬間變廢青...
又係既, D人覺得捱得唔夠慘就係廢青嘛, 工作效率?食得架
嗱呀公, 打一船人呢D野, 今次我真係班門弄斧了
好倦, 追唔切
消化下先

引用:
原帖由 Hamlet 於 28-5-2015 00:14 發表
未結婚前,發夢都想渣Mustang  (2.3T既入門版都好……)

結婚做埋老豆啦,日日渣7人車……
好老公,好女婿渣7人車是常識吧

發新話題