發新話題

[WE] 要嚟嘅始終都會嚟⋯⋯

已經計劃好了!
,應

引用:
原帖由 rho837 於 21-5-2015 23:17 發表
正!7.62NATO夾!襯托扮PMC Look一流! 支槍應該唔會貴價得去邊處!不過VvE啲用料好玩具級別!我情願VvE遲啲出一支特別強化物料限量版!再加珍得就珍及鋼得就鋼配件組合成槍!VvE點貴到唔會貴得過custom ...
R@ Tech 應該會出補品吧:)/ 加強版吧

引用:
原帖由 EF66-1192 於 23-5-2015 17:56 發表
已經計劃好了!
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/t31.0-8/11097859_10153345907454207_3462550229814993566_o.jpg[img]
滅聲轉用個粗壯D
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 EF66-1192 於 23-5-2015 17:56 發表
已經計劃好了!
其實H只係加4倍鏡  + AAC SPR silencer已經非常靚仔...
說實話對佢支榴彈0興趣

引用:
原帖由 FunggI 於 2015-5-23 07:05 PM 發表

其實H只係加4倍鏡  + AAC SPR silencer已經非常靚仔...
說實話對佢支榴彈0興趣
SPR 減聲好大支…
我想用Elcan 1x4x架,不過冇支抗振…
,應

不過我們牌d野都係睇定d好, 我手上全部兩支我們牌(魯格P08, 小米7), 已經等左好多水再買, 都係冇好下場, 變左半神檯..... 雖然我好鍾意SCAR H, 但都係好淆我們D野...

引用:
原帖由 EF66-1192 於 23-5-2015 22:03 發表

SPR 減聲好大支…
我想用Elcan 1x4x架,不過冇支抗振…
elcan我都覺得幾襯   但原來無老翻頂到gbb?   或者用千鬆個支倍鏡?我唔記得咩名
不過aac 重就真既   反正都係長架啦

引用:
原帖由 benlawnf 於 24-5-2015 01:57 發表
不過我們牌d野都係睇定d好, 我手上全部兩支我們牌(魯格P08, 小米7), 已經等左好多水再買, 都係冇好下場, 變左半神檯..... 雖然我好鍾意SCAR H, 但都係好淆我們D野...
有無執過啊   唔執枝枝都表現唔好架喎
我覺得我們牌勝在易執   不過我們d手槍係雞肋d

引用:
原帖由 FunggI 於 2015-5-24 12:36 PM 發表

elcan我都覺得幾襯   但原來無老翻頂到gbb?   或者用千鬆個支倍鏡?我唔記得咩名
問過d 師兄,距地話頂唔到…
不過呢,所有廠都係出Gen3 牌刻度,明明Gen2 個四圈刻度先型架嘛
重唔係問題呀,我支EBR 仲重啦,不過我覺得太smooth 唔夾scar 既方形

現役EBR 頂住先;p
差支前grip 同消音就完成外觀

,應

引用:
原帖由 FunggI 於 24-5-2015 12:36 PM 發表

老翻elcan頂唔到?

if somebody like SCAR & GBB, It's no choice ! Only WE

引用:
原帖由 rYaN 於 2015-5-24 03:32 PM 發表

老翻elcan頂唔到?
有頂到既elcan 咩?
,應

引用:
原帖由 FunggI 於 24-5-2015 12:38 發表

有無執過啊   唔執枝枝都表現唔好架喎
我覺得我們牌勝在易執   不過我們d手槍係雞肋d
魯格變連發, 之後跟某師兄(唔記得左名)既詳細網上教學執, 冇改善, 遲d仲要冇埋blowback--->神檯...

之後小米7, 見識過我們既魯格既我抱住我不入地獄誰入地獄既心態, 入手小米7(其實係因為想要full size mp7xdd)。開頭換埋我們牌免費派既強化牌彈匣出氣膠, 係的確幾順幾好打... 之後一個月拎出黎打發覺trigger失效, 上網research原來台仔論壇果邊都有人中伏... 跟佢d教學執, 終於有d改善, 有返auto, 但semi就個trigger超唔順, 扣幾下雞先擊發到1粒... 目前仲係無解... 係絕大部份cqb場都係只準打semi既情況下, 作為一支smg/pdw冇左semi... 我都唔知點帶佢落場好... 加上我有其它槍打cqb, 所以呢支野我就只好將佢變半神檯了...

後話:
To我們牌:
我唔求咩神級氣化又準又直又遠, 只係想你正正常常我扣一下雞你就同我出一飛咁簡單姐, 點解咁都完成唔到我心願
發嘮騷的香港玩家上

引用:
原帖由 EF66-1192 於 24-5-2015 14:29 發表

問過d 師兄,距地話頂唔到…
不過呢,所有廠都係出Gen3 牌刻度,明明Gen2 個四圈刻度先型架嘛
重唔係問題呀,我支EBR 仲重啦,不過我覺得太smooth 唔夾scar 既方形

現役EBR 頂住先;p
差支前gri ...
wow師兄肯定手瓜粗過大髀
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 benlawnf 於 24-5-2015 19:46 發表

魯格變連發, 之後跟某師兄(唔記得左名)既詳細網上教學執, 冇改善, 遲d仲要冇埋blowback--->神檯...

之後小米7, 見識過我們既魯格既我抱住我不入地獄誰入地獄既心態, 入手小米7(其實係因為想要full size mp7 ...
小米7個問題好易解決,配個o ring套住枝trigger pin,將個trigger頂住,靠住右邊
因為當個trigger震左去左邊既時候會有d'接觸不良'擊發唔到

發新話題