44 123
發新話題

[WE] we m4 兩問

we m4 兩問

1.玩單發時射3,4槍後會漏彈係咩原因?
2.拉枝槍個飛機回彈唔到上左油都唔得係咩原因?

引用:
原帖由 bbigshow 於 18-6-2015 02:29 發表
2.飛機彈弓唔夠力,我自己果枝冇換過彈弓,用耐左磨合好就縮得晒

引用:
原帖由 bbigshow 於 18-6-2015 02:29 發表
1飛機出氣咀做得太長
2bolt內與飛機未磨合,唔順暢

原裝WE飛機彈弓好軟...

小弟正想入手M4 GBB,哩支都係理想選擇,想請問各位師兄,哩支買後有甚麼要注意及必要更換才安樂順暢的哩,謝謝各位有識師兄的寶貴回覆。

換哭泣膠
其他打爛先換
另外加厚小小尾通入面舊膠(唔係buffer果舊)

換HOP UP膠有無話換邊款好

引用:
原帖由 bbigshow 於 20-6-2015 00:35 發表
換HOP UP膠有無話換邊款好
唔係原裝就好好多
楓葉
魔膠
CP
紫膠都得

新版換hopup膠,連管都要換埋

我自己用cp綠膠 又平又穩定

管我就係咩idea,我用原裝管的

內管我用緊First
膠用緊紫膠
好直

我用楓葉膠加管,平靚正之選

引用:
原帖由 rYaN 於 20-6-2015 04:34 發表
新版換hopup膠,連管都要換埋
咦...請問點解既? 早排收左支番黎, 不過未得閒執

===============
搭咀又問...其實加陣除左NPAS係咪冇減力既方法?
我粒NPAS好似唔多穩定咁

縮縮北行鳥 =口=

回覆 13# 的帖子

用A牌出比VFC既減力飛標
10.5"管 1.1J

引用:
原帖由 nishi 於 21-6-2015 11:00 AM 發表

咦...請問點解既? 早排收左支番黎, 不過未得閒執

===============
搭咀又問...其實加陣除左NPAS係咪冇減力既方法?
我粒NPAS好似唔多穩定咁
因為WE改左數,管hopup接觸位改短左,hopup膠都唔同左!
但外型上同馬記膠同管都係一樣,所以一換就要膠連管換

44 123
發新話題