發新話題

[WE] SCAR H.....

引用:
原帖由 gainax 於 26-6-2015 00:39 發表

二k咁正? 但士加原装個尾好肉酸。出另一個尾就正。唔記得叫咩尾
始終大夾要長身先好睇
Ssr 果隻尾?
希望佢食住條水出埋mk20 ssr啦

回覆 31# 的帖子

原装尾成個水鞋個款 呢隻尾我覺得好睇。唔知係師兄講個隻

附件

26-6-2015 02:59

昨晚上去試槍, 色澤方面對比L好似無大分別, 呢點有d失望
blowback還算不錯, 音爆好大聲, 連發好爽, 真係連射兩匣多無腳軟
最後覺得隻匣有d貴如果做到2xx就好了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2015 09:31 發表
昨晚上去試槍, 色澤方面對比L好似無大分別, 呢點有d失望
blowback還算不錯, 音爆好大聲, 連發好爽, 真係連射兩匣多無腳軟
最後覺得隻匣有d貴如果做到2xx就好了
其實有冇得加大彈量架呢?20 粒... 換匣唔係問題,袋好多匣先係問題
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 26-6-2015 10:43 發表

其實有冇得加大彈量架呢?20 粒... 換匣唔係問題,袋好多匣先係問題
隻匣本身可入30飛喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gainax 於 26-6-2015 02:59 發表
原装尾成個水鞋個款 呢隻尾我覺得好睇。唔知係師兄講個隻
馬生打托,係台仔網都見過有人整但香港唔覺有,
香港laylax / 國狗有出比scar 的m4 尾通托,當然我覺得極度核凸就是了。
然而呢個尾托是for ca ( dboy ) 的, vfc / marui / we 都唔岩數,試過執係執唔到的,
因為vfc 個身比尾托更厚一點,磨到托爛都套不入。

至於ssr 托即 tpr ( 戰術型精準步槍 ) 托 ,如圖

玩具冇人出過,非常極之有型的托。
之前在下之ssr 想改托都係冇得揀,用magpul 托diy 算數。

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2015 10:45 發表

隻匣本身可入30飛喇
學vfc 用界限突破柱?

原裝有得改30 粒又幾開心。
自己有marui scarL  , VFC SSR , 爭支SCAR H

我都入左手啦

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2015 10:45 發表

隻匣本身可入30飛喇
師兄何以見得係30飛呢

引用:
原帖由 FunggI 於 26-6-2015 13:52 發表

師兄你剪彈弓?
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.955870514437057.1073741885.302822296408552&type=3
"Specifications:
Muzzle Velocity: ~425-430 FPS (Highest: 440 FPS, Lowest: 410 FPS) [Using WE Green Gas at 25°C with 0.20g WE BB's)
Magazine Capacity: 30 Rounds
Gas Efficiency: ~80-90 rounds per magazine in Semi mode"

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2015 14:13 發表

https://www.facebook.com/media/s ... 96408552&type=3
"Specifications:
Muzzle Velocity: ~425-430 FPS (Highest: 440 FPS, Lowest: 410 FPS) [Using WE Green Gas ...
槍就係我手上啦
我就最多入20+1姐
最多你話我手仔唔夠力入唔到個10粒BB彈

係咪好似aeg匣咁拆開有個制呢?

回覆 41# 的帖子

佢網上係咁寫,
昨晚試係店員入彈, 唔清楚呀

點睇?
話可以比We scar L同H 用

附件

26-6-2015 14:52

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2015 14:49 發表
佢網上係咁寫,
昨晚試係店員入彈, 唔清楚呀
blowback 冇想像中甘大???
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題