發新話題

[WE] SCAR H.....

回覆 36# 的帖子

馬沙達尾?唔怪得咁熟。士加外型其實唔差,但D配件硬係唔好睇。本身槍身大個尾又做咁大好肥仔。。師兄改個支仲夾

支槍既準度真係好一般,D彈道幾花灑下

唔止一般…
5米未zero 手持立射4cm散布
唔排除我手殘
,應

WE 長火好似無邊支原裝係準

引用:
原帖由 laiwangkai 於 26-6-2015 23:37 發表
WE 長火好似無邊支原裝係準
短同長都差不多...
反正我都換曬管同膠了

岩岩睇左同真鐵對比圖,
行程都係同m14一樣差d
唯有同自己講 玩具黎ga姐
都係要比錢ga啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-6-2015 00:23 發表
岩岩睇左同真鐵對比圖,
行程都係同m14一樣差d
唯有同自己講 玩具黎ga姐
都係要比錢ga啦
以前d人成日話, 氣槍性能同像真就好似魚同熊掌一樣, 2個只能活一個

但係而家vfc做到啦, 差we
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-6-2015 00:48 發表

以前d人成日話, 氣槍性能同像真就好似魚同熊掌一樣, 2個只能活一個

但係而家vfc做到啦, 差we
以前都可以做到只係將個波比左玩家DIY,而家開通左自由發揮,互相拎經驗先進步得快,我們算係咁。做起左品牌出新野但個價仲係依然咁大眾化 比D時間,話哂第一水。。。

引用:
原帖由 gainax 於 27-6-2015 03:18 發表

以前都可以做到只係將個波比左玩家DIY,而家開通左自由發揮,互相拎經驗先進步得快,我們算係咁。做起左品牌出新野但個價仲係依然咁大眾化 比D時間,話哂第一水。。。
可能係講緊內部像真度
WE外部件基本上真數
係內部設計唔可以講像真

引用:
原帖由 FunggI 於 27-6-2015 14:42 發表

可能係講緊內部像真度
WE外部件基本上真數
係內部設計唔可以講像真
M4就係全真數既,好似係抄systema ptw,ptw係拎真數既
其他就唔清楚啦

有冇師兄試左支VF屎既EGLM裝唔裝到落去?
會唔會好似SCAR L 咁頂住?
,應

回覆 69# 的帖子

我諗士加可以用返個份內件先冇再像真設計過,  M14MP 5都係像真內構。冇一間可以同v記比尺吋同內構像真,佢有真野廠支持。。印象v記好似聽人講過直頭有代工真野。。

引用:
原帖由 gainax 於 27-6-2015 18:07 發表
我諗士加可以用返個份內件先冇再像真設計過,  M14MP 5都係像真內構。冇一間可以同v記比尺吋同內構像真,佢有真野廠支持。。印象v記好似聽人講過直頭有代工真野。。
V記以前都係衰用料...而家mp7, m4, 416, 417果d一開波已經行"磁性金屬"火控

前幾日支換左加硬回鏜彈弓既mp7 bolt lock (打完唔記得)左6個鍾....爆開黎睇入面咩事都冇, 得條彈弓短左

不過vfc 而家又衰一個問題...就係代理"w_c" 有d救命件好似飛機都冇貨左一段時間....
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 73# 的帖子

以前D料都Ok。亞鉛就亞鉛膠就膠,最膠既係設計。。G36MP5M4舊代都漏氣到暈,入面構做出事率高,416斷尾通M 4爆上身,G 36mP 5問題多。。 而家改好哂先真正值得入手

呢支無計,得佢出,又唔想買電槍,咁就買左我既第一支我們牌

發新話題