17 12
發新話題

各大零件廠意見

各大零件廠意見

如題
請各師兄發表高見

回覆 #1 熊仔爸爸 的帖子

師兄, 每間廠都有好同差ge products, 好難話邊間廠好d 喎
個人意見:hurrixn波箱parts比較平同有質數

樓主你想問咩呀??
彈劾

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 8-2-2007 14:17 發表
如題
請各師兄發表高見
睇個個波箱唔同既setting, 好難話邊隻最好
本來無一物, 何處惹塵埃

零件.....你要汽車零件定高科技電子零件呀?
本帖最近評分記錄
  • 亞龍 威望 -2 文不對題 14-2-2007 04:27
  • 亞龍 金錢 -2 文不對題 14-2-2007 04:27
彈劾

引用:
原帖由 Always@hk 於 2007/2/13 13:10 發表
師兄, 每間廠都有好同差ge products, 好難話邊間廠好d 喎
個人意見:hurrixn波箱parts比較平同有質數
我 0既 意思就係咁喇
Always@hk 兄個人認為 hurrixn波箱parts比較平同有質數
那麼到我要買這類產品時就多一個 reseach 作比較的品牌了
引用:
原帖由 14692 於 2007/2/13 22:19 發表

睇個個波箱唔同既setting, 好難話邊隻最好
咁其實咁多唔同 0既 牌子 佢 0地 又可唔可以兼容並蓄呢 ?
如果唔得 0既 話 咁就好可能要牽一髮而動全身想清楚要換乜先按有限範圍選擇了
引用:
原帖由 車神勇 於 2007/2/13 23:23 發表
零件.....你要汽車零件定高科技電子零件呀?
師兄見笑了 這裡當然是說各大氣槍零件廠的氣槍零件了

其實所有野都係睇你點用同點set 既啫....
就齒黎講我開始鐘意用大陸齒了......又平又好用...
波箱個個一樣既啫........用番大牌子馬記都ok
其他野好似氣咀, 媽咪都唔錯.....
但係電片, 每每係膠或者唔係金屬既野....豬標我睇低一線....

引用:
原帖由 華田 於 14-2-2007 04:32 發表
其實所有野都係睇你點用同點set 既啫....
就齒黎講我開始鐘意用大陸齒了......又平又好用...
波箱個個一樣既啫........用番大牌子馬記都ok
其他野好似氣咀, 媽咪都唔錯.....
但係電片,  ...
但GP天梯真係唔錯
7mm箱黎講,2号還可以,3号幾ok,7号有小問題

引用:
原帖由 亞龍 於 14-2-2007 05:04 發表

但GP天梯真係唔錯
係喎.....留左天梯......
但除左天梯......就真係無咩野值得留戀.....7mm 啤呤......可能我唔精set 齒....

引用:
原帖由 華田 於 14-2-2007 05:10 發表

係喎.....留左天梯......
但除左天梯......就真係無咩野值得留戀.....7mm 啤呤......可能我唔精set 齒....
講set齒,唔係大口氣,大大話話set過3-4百次囉
大陸齒條心,用鋼杯加超連發時,因為過熱會彎曲變形架

引用:
原帖由 亞龍 於 14-2-2007 05:16 發表

講set齒,唔係大口氣,大大話話set過3-4百次囉
大陸齒條心,用鋼杯布偎L熱會彎曲變形架
我打啤呤麻........不過就係set 唔到豬標7mm 個波箱........set黎set 去d 聲都好似仲係咁....單發都仲係有"妖" 一聲

引用:
原帖由 亞龍 於 14-2-2007 05:04 發表

但GP天梯真係唔錯
7代果個有問題???
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 華田 於 14-2-2007 05:19 發表

我打啤呤麻........不過就係set 唔到豬標7mm 個波箱........set黎set 去d 聲都好似仲係咁....單發都仲係有"妖" 一聲
咁驚????
我最近改支超連發兩面7.5寸管m4,整好我都貼下相同改槍心得先!

引用:
原帖由 14692 於 14-2-2007 05:23 發表
7代果個有問題???
影左相la...........明日貼!

引用:
原帖由 亞龍 於 14-2-2007 05:25 發表
咁驚????
我最近改支超連發兩面7.5寸管m4,整好我都貼下相同改槍心得先!
係啦, 可能係傘齒有事......但係呢....傘齒set 得低, 中齒又係撞到傘齒粒bearing.....

17 12
發新話題