19 12
發新話題

[KA] ka新匣

ka新匣

同Iron Airsoft隻匣差唔多樣

signature oversize

但係USD$55   

我買返GP隻Pmag好過, 起碼漏氣都容易整d.

另外,已 自已的KA金身來講, 個下身彈匣井尺寸明顯大過GP. 我怕隻匣也相對地做大左,未必放得落GP身上....
(我無KA匣.但有兩枝WA系統的. 用GP身的會fit插得落WA原廠匣, GP Pmag匣,但插唔入GHK G5匣. 但KA身的就能插到G5匣,但插WA, Pmag匣就會鬆會搖, 要在後面加厚海棉膠紙頂實才可)

價錢令到完全無意欲去做烈士

1 個讚好! TOP

7百克足三兩Wow
咁重都冇咩落場可行。。返而效能點先?有冇豬皮軍版夾水準?
差唔多既話個殼又好睇都有得諗,千期唔好易漏氣就得

引用:
原帖由 gainax 於 25-8-2015 23:12 發表
7百克足三兩Wow
咁重都冇咩落場可行。。返而效能點先?有冇豬皮軍版夾水準?
差唔多既話個殼又好睇都有得諗,千期唔好易漏氣就得
都痴膠花既
一隻KA匣等於兩隻WE匣
你帶3隻我帶6隻
我漏2隻都仲抵玩過你3隻唔漏啦
更何況E家WE都唔會漏氣 (2代到E家無漏過)
冇咩睇頭囉...

回覆 6# 的帖子

重D有返咁上下氣化能力都可以接受,而家我覺得WA除左豬皮軍夾有返咁上下力外,其他都唔係咁理想, 但抄WA好易漏氣同肉酸真係好大缺點

引用:
原帖由 gainax 於 26-8-2015 00:48 發表
重D有返咁上下氣化能力都可以接受,而家我覺得WA除左豬皮軍夾有返咁上下力外,其他都唔係咁理想, 但抄WA好易漏氣同肉酸真係好大缺點
如果重匣都接受到,我不如轉會去KWS/KSC了

引用:
原帖由 RCman 於 26-8-2015 09:12 發表

如果重匣都接受到,我不如轉會去KWS/KSC了
同感...
ksc 超強氣化就話勉強接受到佢700 克+ ,何況ksc 毒市。但wa 系統... 豬肉在前,咁多氣化唔錯又輕的匣,
就算呢個匣氣化識飛都好... 都輸人重量...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

700g...拎三隻上身已經OVER 2KG...行快步到難...

其實係天下文章一大抄,定OEM貨呢?
我手頭上有幾隻EB匣For 毒蛇/WA,WA所用的是有切氣刀的.
個人覺得十成相似,包括重量
http://shop.ehobbyasia.com/king- ... e.html#.VdwC8TMVGxM

附件

27-8-2015 00:25

引用:
原帖由 0050100 於 27-8-2015 00:25 發表
其實係天下文章一大抄,定OEM貨呢?
我手頭上有幾隻EB匣For 毒蛇/WA,WA所用的是有切氣刀的.
個人覺得十成相似,包括重量
http://shop.ehobbyasia.com/king- ... ne-for-ka-wa-caa-gb ...
師兄唔講唔覺又幾似Wow
所以。。。。
可以慳返

回覆 10# 的帖子

重D其實都幾像真又實淨既, 但。。。落場咩幾隻上身=咩多支長火
咪搞

引用:
原帖由 gainax 於 27-8-2015 07:21 發表

師兄唔講唔覺又幾似Wow
所以。。。。
可以慳返
咁又唔係,EB呢類鐵皮匣最大好處係自high同掛牆,而近期配置蛇啲匣效能亦不俗.

KA 野冇乜信心,近年愈做愈差。售後服務又差~~ KA 88 la 你~

19 12
發新話題