發新話題

愛與被愛

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 12:14 發表

正所謂。。。美女廚房,食左先講
Yes! 愛完咪急急腳走囉! 重洗問咩!

如果認真考慮結婚的話!最好一過左21歳生日即時同女友洗禮入基督教結婚再連續三年泵三隻化骨龍出來!到時25歳!再崖到43歳!你有冇錢都好班仔女以經成人出身! 以後係自由身了!

當年我同學一早讀大學二年級時!佢條女由香港飛來要結婚!佢即時去教會找牧師!跟著繼續讀書生三件!一路翻餐管Part time一路讀Master/MBA/PHD及做大學Part time保摺! 當年我們背後笑他ON9! 幾年前看見他最細個仔女都大學畢業出身!兩公婆變翻當年大學一年級既自由人! 又唔係乜大富大貴!住居屋! 跟著條自由路就一世 ! 我們個個遟結婚生仔終於明白越遅越辛苦呀!有得早好早早生仔!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-9-2015 11:55 發表

super good
Super good x 2

以前有個中學男同學去別一問女校拾左件(當時係豬扒)! 條友一直想住,自己讀書唔掂但有小小型仔,條女係豬扒佢冇人要!所以可以食她一世!隻豬扒就因為俾自己男友睇小!所以勤力讀書學好英文及半公讀考商科同會計!好快過了十年!豬扒在考到CPA就飛甩條仔!豬扒由CPA進軍到私人投資銀行! 一直跟著Keep fit整容!家下以經係索爆媽咪!嫁鬼佬住半山!

所以拍揓冇一定食硬或硬食!冇得睇死對方!

女人最終都只係想有一個男人"石"!

1) 總知! 男人想娶得好妻! 你有工作能力, 揾到錢, 有樓有車, 個樣唔咪太衰, 四支發逹正常麻甩佬一個就一定有條件!

2) 天注定, 如果你冇錢但天生好有才華又好CHARM! 又有運地識到個85分既港女早早一起做人世! 祝福你!

否則.......跟 1) 啦!

柱定唔柱! 有誰知!

不如搞清楚自己! 结婚後會唔會出去食其他人包蝦條! 如果自己都有食其他人包蝦條及貪過人家個兩包米.......! 咁重又乜野可以要求!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-9-2015 18:28 發表

我好啡吖,總知大家以前同所愛而做就算。。。靈欲合一才算忠於自己!至於有人搭沉船,如果女方表現十分懊悔,改過自新並鬼火咁索,,,都可嚼情考慮。。。

另一個角度,開罐頭好煩架!
以前成日去一間酒廊飲酒! 四年時間同個女侍應熟落左! 佢身材好正常而個樣好一般! 有一晚飲大左, 呢個女侍應幫我一齊打過海的! 我突然鹹起上來話可否幫襯你一晚! 估唔到佢話好上佢屋企! 得佢一個人住! 間屋空NEL-NEL! 得張地面床肉! 一個衣櫃! 一張摺枱及一張摺椅! 電视機都冇! 搞完左瞓到第日到發覺! 點解咁紅! 原來佢從未俾男人掂過! 我問佢點解呃我! 佢話都做左咁耐人! 俾邊個都冇所謂! 即時賠佢去睇醫生打針食藥! 跟着撳左兩皮野封利是给佢! 幾年前都重見到她在一間酒廊做掔! 大家都當冇事發生過一樣咁好king!

發新話題