發新話題

大改~~1秒4x發的2號波箱

引用:
原帖由 黑田一真 於 21-2-2008 20:55 發表

我覺得用鋰電如果玩長煲可能會爆
同埋我始終覺得大電拉起支槍會爽d
我用呢排野tm700魔打打到4xrof....打左超過200隻匣..都仲未掃

http: ...
我用1800mah 的11.1v 25c
長放電40A 以上的..............點會爆
唔夠快的話用14.8v又得
怕唔夠比电,用3300mah 11.1v 25c (70A)
打M190都得
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

M190.........you mean 190% really, really...

引用:
原帖由 gunman 於 21-2-2008 23:23 發表
M190.........you mean 190% really, really...
我D M190 做黎去台灣打架嗎,台灣打20j架......................

引用:
原帖由 黑田一真 於 22-2-2008 06:18 發表

我硬係成日覺得鋰電好似會爆炸
你吾係唯一有呢種恐懼的...我用aug都吾敢用...我比較細膽..

引用:
原帖由 亞龍 於 22-2-2008 01:11 發表

我D M190 做黎去台灣打架嗎,台灣打20j架......................
佢地政府英明,知道有種人需要特別招待

引用:
原帖由 亞龍 於 21-2-2008 21:41 發表

我用1800mah 的11.1v 25c
長放電40A 以上的..............點會爆
唔夠快的話用14.8v又得
怕唔夠比电,用3300mah 11.1v 25c (70A)
打M190都得
師兄,想請教一下個25c其實係咩野意思...
對咩野會有影響呢?
40A/70A係講緊佢開槍既時間個I呀?
3Q3Q

引用:
原帖由 leungleung 於 22-2-2008 15:34 發表

師兄,想請教一下個25c其實係咩野意思...
對咩野會有影響呢?
40A/70A係講緊佢開槍既時間個I呀?
3Q3Q
睇呢到............

http://www.civiliangunner.com/cg ... light=%2B%A8%C8%C0s

我想問一問
有冇一隻鋰電放得入ak波箱上面個頂位??

如果有
唔該可唔可以post埋相??

回覆 #114 101653 的帖子

引用:
原帖由 亞龍 於 19-2-2008 18:21 發表

我現在試用大陸仔的................
$3x...........
龍哥可否透露是何品牌?小弟arm arm需要買...夠平come come 地就得,9.6v 馬記摩2面..

引用:
原帖由 gunman 於 26-2-2008 12:47 發表

龍哥可否透露是何品牌?小弟arm arm需要買...夠平come come 地就得,9.6v 馬記摩2面..
訂番黎的.......香港唔知有冇

勁....甘都搵到.....

引用:
原帖由 gunman 於 26-2-2008 13:31 發表
勁....甘都搵到.....
其實好多野做價都好平,係香港賣得貴之嗎......

原力hk有賣丫!
反正都用緊行星1000+點解用埋佢天梯!|)
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

發新話題