發新話題

P90 GBB 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 051039 於 30-11-2015 12:14 發表

狂Full我空虛
實際射頻要試過至知
個人感覺係好很快,幾乎是同KSC M11 同級的派彈速度
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

可以用邊隻hopup同管?

引用:
原帖由 Dave 於 30-11-2015 13:27 發表

個人感覺係好很快,幾乎是同KSC M11 同級的派彈速度
其實有數得計, p90原裝用topgas已經 1360RPM
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

無人玩舊版?!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 30-11-2015 15:53 發表
無人玩舊版?!
你要玩到禁舊梗係冇人同你玩啦

So which hop up would you guys recommend?

So which hop up would you guys recommend?

引用:
原帖由 Opica 於 20-11-2015 15:52 發表
From RA-Tech fb

我覺得呢part野夠我買多支新
我覺得係夠兩支囉

引用:
原帖由 alvin155 於 2-1-2016 15:37 發表

我覺得係夠兩支囉
一枝左右啦
M14鋼身係咁上下啦
M4鍛身就超值啦

引用:
原帖由 051039 於 30-11-2015 16:41 發表

你要玩到禁舊梗係冇人同你玩啦
今次真係服左你
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Opica 於 30-11-2015 13:33 發表
可以用邊隻hopup同管?
師兄,同問,吾知你有答案未∼∼

真羡慕对面玩家,我们这里现在的情况是很可怜的,想要购买得冒很大风险,还得在本体费用上+4000RMB的额外费用。。
hello GBB

好靓仔 就系装弹  换蛋麻烦滴

發新話題