發新話題

P90 GBB 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
用樓主支silencer再加個M2/c more鏡
即刻 heat project上身
好懷念啊...好想敗番屋企

引用:
原帖由 FunggI 於 17-10-2015 22:53 發表
用樓主支silencer再加個M2/c more鏡
即刻 heat project上身
好懷念啊...好想敗番屋企
仲有call of duty mw4, c more + laser
打online裝埋快頻係屈機

p90果然係一枝會勾起回憶既潮槍

BTW有冇咩部隊/team 係operation確實有用p90...

回覆 48# 的帖子

white house secret service

引用:
原帖由 FunggI 於 17-10-2015 23:00 發表
BTW有冇咩部隊/team 係operation確實有用p90...
最深入民心既一定係GSG9

講笑, 我淨係知Secret Service有用

引用:
原帖由 FunggI 於 17-10-2015 23:00 發表
Belgium Special Forces

美國Houston,Minnesota 特種部隊...等等
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
USAF Stargate Command

https://www.youtube.com/watch?v=TGBFe5SdQ_M

引用:
原帖由 RCman 於 17-10-2015 09:43 發表
打算裝咩野鏡上去?
裝low mount T1好似唔錯

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
台仔黑幫
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

台灣果邊好似開始出現問題
例如換匣噴氣,單發變二連發
師兄果枝有冇出事啊?

我遲下都想入手

好另類   我都係做大圈算啦!😂

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-10-2015 19:55 發表
台灣果邊好似開始出現問題
例如換匣噴氣,單發變二連發
師兄果枝有冇出事啊?

我遲下都想入手
我個支初初都有呢個問題, 單發有時變左二連, 不過我拆左支槍一次再重新裝過就無問題了
扣雞方面, 確係比較硬, 遲D可能有輕扣雞配件出, 同埋我估佢咁硬係應該同裡面O既彈弓有關, 因為硬,快應先會快.
hop up 方面, hop up 座係新設計, 但粒膠O既下壓點就應該做錯位, 所以hop up下壓唔對位,唔靚. 我而家求其換左粒CP 綠膠上去就OK 晒, 不過佢條管同CP 粒膠有些虛位, 因此導致漏氣, 暫時包水喉膠布頂住
遲下換條楓葉管就無咩問題
至於上那噴氣方面, 的確上多幾次匣就會有少少, 但未致於去到噴白煙, 我個把都係"次" 一聲. 大約0.3秒到. 我覺得唔係咩大問題

基本上, 我覺得以呢個價錢, 算係對得住用家. 以我地呢D白老鼠玩第一水都預左係咁, 只係問題有無想像中咁嚴重

簡單來說, 新槍買番來一灌做法, 換hop up 膠同換管就足夠, 其他的就交比RA tech

回覆 48# 的帖子

1997日本駐秘魯大使館人質危機

引用:
原帖由 hoperper 於 19-10-2015 00:22 發表

我個支初初都有呢個問題, 單發有時變左二連, 不過我拆左支槍一次再重新裝過就無問題了
扣雞方面, 確係比較硬, 遲D可能有輕扣雞配件出, 同埋我估佢咁硬係應該同裡面O既彈弓有關, 因為硬,快應先會快.
hop up 方面 ...
台灣果邊講到噴氣好似好嚴重咁 原來小小姐
二連方面師兄係拆晒個trigger box重裝?

謊報災情
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題