發新話題

P90 GBB 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
邊樹仲有呢set laser賣呢?

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

法國仔 1er RPIMa

附件

23-10-2015 09:30

其實內紅點未比外置紅點更難用
因為內紅點太低
個頭好唔舒服

比個報告大家

今日試左, 全原裝落場可達40米, 不過hop up 一時得, 一時唔得唔夠穩定, 應該同原裝膠有關, 但打CQB 係一定夠用, 咩都唔洗攪
如果大家打算換膠, 就一定要連管都換, 佢原裝we 條管, hop up 切口位開短左, 所以正常馬記系統膠hop up 下壓點會cover 唔盡條內管開口位, 令到教盡hop up 都唔會有超過30米射程
總結, 換管換膠就一定達到大家心目中50米射程, 唔需要換長管, 換番250 MM 就足夠

單發方面, 扣雞都係太硬, 如果打signle shot, 隻手指好快累, 希望RA tech 盡快出計改輕個扣雞, 或者出一D 軟少少O既扣雞彈弓, 即可解決問題
至於單法二連方面, 今日打左成日都無出現過呢個問題, 就同我之前講o既一樣, 拆散個身再裝譆應該OK

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 2slow 於 22-10-2015 18:55 發表

有D咁既野出過?真野?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-10-2015 20:50 發表

有D咁既野出過?真野?
Yes

希望有廠出鋁上身

想問下係咪可以拆flash hider出黎?
可以直上其他sound suppressor?

拆左flash hider粒螺絲但ccw同cw都拎唔到

係咪仲有野要拆?

引用:
原帖由 Opica 於 29-10-2015 22:31 發表
想問下係咪可以拆flash hider出黎?
可以直上其他sound suppressor?

拆左flash hider粒螺絲但ccw同cw都拎唔到

係咪仲有野要拆?
個flash hider係CCW的
拆左粒螺絲後如不能拎出可留意下flash hider後面有紋的nuts
hold 實粒nuts再CCW方向拎flash hider
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

同埋呢個kit望落唔錯

不過要60美刀

唔知實唔實用呢

引用:
原帖由 Opica 於 30-10-2015 10:41 發表
同埋呢個kit望落唔錯

不過要60美刀

唔知實唔實用呢
呢類strike kit用黎撞門或攻擊人,
實用性的話打game會唔會用到你話呢

佢條漁骨

引用:
原帖由 2slow 於 22-10-2015 18:55 發表

duck記 + DIY

引用:
原帖由 Tango1997 於 30-10-2015 01:07 PM 發表

duck記 + DIY
師兄,想請問在香港那一間槍店有P90的那條槍帶賣呢?
感謝提供寶貴資料。

㩒實73然後ccw 80?

附件

30-10-2015 21:59

發新話題