發新話題

P90 GBB 開箱

本主題被作者加入到個人文集中

P90 GBB 開箱

等左好耐終於夢想成真, 開箱當然影埋個箱

前部特寫

頂橋特寫,應該係亞鉛

TA 原來係Tech Arms既意思

匣重400g左右, 算輕

大約50飛

交合位特寫

下回少少試射及簡單拆裝等等

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 16-10-2015 22:46
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 16-10-2015 22:46
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

單發 (用了0.25bb)

第一次 Full auto (換了0.22bb)

唔信有咁高ROF, 再黎(匣溫度drop了少許)
第2次 Full auto 堅呀...

槍尾推起個cover就見到個lever, 一拉一抽成個trigger box就出來

飛機組

得呢個位係鐵

火控組, 個box好很膠

上槍身, 成個cocking部位係鐵

Hopup 部位, 較極好似無反應

交合位

下槍身藏了小氣鋼

最後幾張相

總括來講不過不失, 槍身質感還算ok啦, 有埋Marking最好啦當然
最正係個ROF及J數, full 兩匣都好stable
同埋隻匣輕又平

實戰報告要靠大家喇

補充少少: 當有氣的時候, 把彈匣卸下後係不能擊發(可照常cock槍)

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 第一手 16-10-2015 22:48
  • gtoray 金錢 +20 第一手 16-10-2015 22:48
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

支野好多地方可以改。。。

感謝分享。

還有那支自摩棒是吐糟用的嗎...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

你真快手。

匣重400g咁輕?

引用:
原帖由 Opica 於 16-10-2015 22:12 發表
支野好多地方可以改。。。
希望快d有保品出啦

我支都有defect部位

引用:
原帖由 Dave 於 16-10-2015 22:16 發表
感謝分享。

還有那支自摩棒是吐糟用的嗎...
唔係送一定唔會買lor
不過呢碌野又幾好用

回覆 5# 的帖子

快d買黎過下穩啦

請問幾銀阿

引用:
原帖由 gtoray 於 16-10-2015 22:47 發表
匣重400g咁輕?
係喎, 價錢都只係3xx

引用:
原帖由 2slow 於 16-10-2015 22:54 發表
快d買黎過下穩啦
我都想! 但剛入左兩支全鋼IMM,依家好燶。。。
同想睇定d會唔會暗地出full marking..

Bolt? 唔係鐵

引用:
原帖由 odaan 於 16-10-2015 23:33 發表
Bolt? 唔係鐵
係金屬, 亞鉛掛, 唔識睇

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 16-10-2015 23:28 發表

我都想! 但剛入左兩支全鋼IMM,依家好燶。。。
同想睇定d會唔會暗地出full marking..
好富貴呀
你一支等於8 x p90

發新話題