發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 26-8-2016 09:24 發表
我支 Warsport GPE-E style M4 完成左,條?又平又抵用
想請問下對腳架好用否?我見很輕想整番對上RIFLE
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 5-9-2016 11:08 發表

想請問下對腳架好用否?我見很輕想整番對上RIFLE
好用呀,較長一拉就得,auto lock , 收短一按就掂。
較角度,一拉一轉就得

仲可以好似真品咁落訂腳插人

1 個讚好! TOP

新一水
Top Gas 1.4J
134a 0.7J
0.25g
相差咁遠既....

見網上有人講起支Gbb 有兩種不同版本nozzle valve,請問有冇師兄知道有咩不同?

附件

14-9-2016 16:14

極具參考價值

引用:
原帖由 327airborne 於 14-9-2016 16:14 發表
見網上有人講起支Gbb 有兩種不同版本nozzle valve,請問有
冇師兄知道有咩不同?
除咗細力咗之外唔覺得穩定咗,反之仲唔穩定過之前

引用:
原帖由 327airborne 於 8-8-2016 17:39 發表
台灣出的一體鋁管................
請問原裝個條係咪都係一體管

原裝都係一體管

左面二代,右面一代

我支二代尾無左個 oring , 唔知係二代無左定我支二手所以無左! 一代係有 oring

我而家拆左一代 oring 出去配返比二代試下

最後唔重要,二代bolt 尾塊頂多左兩粒,方便了起

附件

19-9-2016 16:32

GBB game at W28 , the TM-M4 , my good partner.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEvQwz-AlYM

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 19-9-2016 07:09 發表
原裝都係一體管
Thx

爭條鋼管同防麈蓋就搞掂

唔想哂錢換魚骨&太陽環,唔知有冇師兄知換左外管用唔用得返原裝個D?

師兄們,新手問,Spxxr Arms個barrel ring外管環邊到有貨?
細佬計劃換骨,謝謝。

引用:
原帖由 mos1208_hk 於 15-10-2016 20:17 發表
師兄們,新手問,Spxxr Arms個barrel ring外管環邊到有貨?
細佬計劃換骨,謝謝。
唔一定要spxxr arms, 仲有 ORCA 同 PTS 都有出

發新話題