發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 2-12-2016 14:59 發表

想請問hopup膠有需要換嗎? NO NEED
同埋有必要拋光個bolt先嗎? NO NEED
唔知呢支洗唔洗執執 > NO NEED
另外請問彈匣入氣valve有冇得換

發覺入氣個咀比較細 入gas時好多氣噴左出來

唔該

引用:
原帖由 Jonny.R 於 2-12-2016 16:30 發表

唔該
Also NO Need . Just put 1x1 oring inside can fix. $1

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 30-11-2016 11:50 發表

忘了上傳Zpart 滅聲相片,刻字十分清楚
V記個滅聲唔知有冇刻字? 不過如唔差幾多都係同廠配同廠好

引用:
原帖由 Jonny.R 於 2-12-2016 16:30 發表

唔該
加個膠圈就OK..
https://www.youtube.com/watch?v=qKnwXFDGGio
馬記系統冬天一樣爽

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 2-12-2016 17:53 發表

Also NO Need . Just put 1x1 oring inside can fix. $1
引用:
原帖由 gainax 於 2-12-2016 20:31 發表

加個膠圈就OK..
https://www.youtube.com/watch?v=qKnwXFDGGio
馬記系統冬天一樣爽
感謝兩位師兄, 手槍匣係咪都可以用同樣方法解決?

回覆 920# 的帖子

基本都係咁解決,除非真係入氣嘴漏氣

其實除左入氣, 入彈都好難, 要好大力, 有冇咩方法可以順D?

有,鐳刻仲包鋼火帽,貴到HiHi咁......
引用:
原帖由 gainax 於 2-12-2016 20:27 發表

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 channet 於 3-12-2016 00:06 發表
其實除左入氣, 入彈都好難, 要好大力, 有冇咩方法可以順D?
馬記有跟入彈通, 或者買馬記出個個入彈器

回覆 923# 的帖子

佢個Qd KAc滅聲換返港紙好似都7舊。。。

係,香港仲要冇貨。我係去台灣KI施訂先有......
引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2016 01:40 發表
佢個Qd KAc滅聲換返港紙好似都7舊。。。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 gainax 於 2-12-2016 20:27 發表

呢個滅聲係扭牙上, 如果牙數唔啱就坐係度.. 所以貪平博VFC

呢個滅聲係扭牙上, 如果牙數唔啱就坐係度.. 所以唔敢貪平博VFC

引用:
原帖由 channet 於 3-12-2016 00:06 發表
入十次左右會冇咁硬

我想問下有飛標賣 或買隻飛機有沒個飛標係入面

發新話題