發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 2-12-2016 17:53 發表

Also NO Need . Just put 1x1 oring inside can fix. $1
請問師兄...邊度可以搵到咁細既呢?!

請教 市面上有冇件可以M4 MWS 改做Ro727 ?

引用:
原帖由 type38 於 27-12-2016 21:34 發表
請教 市面上有冇件可以M4 MWS 改做Ro727 ?
冇。。。。

回覆 976# 的帖子

MK 近山東街 C達行

1 個讚好! TOP

想問下大家冬天打outdoor用green gas 定 134a?

引用:
原帖由 bomi_bb 於 28-12-2016 11:51 發表
想問下大家冬天打outdoor用green gas 定 134a?
Green gas

Mws火帽係14mm逆牙?

圖中日本出

附件

29-12-2016 23:07

又食曬d字 ,想問邊到有賣

係,不過其實而家仲有冇正牙都成疑問。
引用:
原帖由 年少無資 於 29-12-2016 22:53 發表
Mws火帽係14mm逆牙?
究竟世界上還有神嗎?

嬲嬲槍都有,呢隻日本貨又有乜特別?
引用:
原帖由 年少無資 於 29-12-2016 23:07 發表
圖中日本出
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 29-12-2016 23:25 發表
嬲嬲槍都有,呢隻日本貨又有乜特別?
嬲嬲槍我買左。。尾個彈弓太硬。。同無沒有分別。。

就上次我改咗Z-part 鋼版MK12 , 再加455mm 6.01 DYTAC內管, 其他全原廠
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... ;extra=&page=60

上兩個星期, 室外微風下試CTC
KSC 0.3彈
以下係報告, 比各位參考下

20m CTC 7CM

30M 14CM

上面打錯又貼錯,
更正
20m CTC 7CM
30M CTC 18CM

發新話題