發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

回覆 150# 的帖子

RA 出鍛身正呀!!
無錯! 但最衰佢個身有馬老二組字係度...

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 2-12-2015 13:25 發表
RA 出鍛身正呀!!
無錯! 但最衰佢個身有馬老二組字係度...
時代吾同,台仔識玩6C信咩...架仔又識玩6C信
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-12-2015 13:51 發表

時代吾同,台仔識玩6C信咩...架仔又識玩6C信
當PARTS出唔怕掛。。。

佢個身有馬老二組字係度...你話人地怕唔怕?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 ayaka 於 1-12-2015 19:51 發表
RA出鍛身
咁快?邊到睇到
雖然對佢既身無好感,之前先有師兄講第一水放煲都放唔入。。

回覆 155# 的帖子

在RA面書

喜聞樂見咁快有廠整呢D比較大工程的補品比馬記,
姑勿論誰喜誰不喜,多個選擇有益無害

BTW 13 號公開發售,到今日仲係斷貨斷到訓係度... 想買隻匣都冇...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

出面貨源短缺,我去相熟店鋪訂左12月尾第2批貨∼ 但聽說第2批貨貨源都唔多⋯

回覆 156# 的帖子

可能將來R@ 會出LV3版,咁唔洗以前買WA咁

引用:
原帖由 gainax 於 2-12-2015 19:52 發表
可能將來R@ 會出LV3版,咁唔洗以前買WA咁
其實馬記m4gbb真係無乜好挑剔
我完全唔介意馬記個嘜
層cerakote我又無乜大驚喜,colt grey 太常見無乜特別

回覆 160# 的帖子

買佢都係貪省掉搵人做cerakote既錢😂😂

錢多先換, 换呢D認真唔會有原裝咁密氣同順,
原本個身都好再整只會越多野整

回覆 159# 的帖子

童工仲有 不過要 #(*)  

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 3-12-2015 16:03 發表
童工仲有 不過要 #(*)  
咁抵? 唔買就笨丫....
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

要 #(*) ?

發新話題