29 12
發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 Dave 於 22-11-2015 10:13 發表

當時我都是馬記膠身M4 玩起,果陣新仔其實冇特別在意膠同金,
之後見人換我換,換左千幾銀金身金骨,果陣超有型裝條SR25 骨落M4 度係得的... 四不像...
學無前後達者為先,AEG 都唔係馬記第一個開發的,但馬記 ...
support!最緊要開心

我都好開心無人歧視我玩膠槍
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Tango1997 於 22-11-2015 12:54 發表

可能因為X刀費事比
可能啦

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我熱情洋溢咁促進膠金共融,竟然俾你地抽到遍體枯乾...何其性之忍耶!

《河湟有感》司空圖

又俾人抽啦

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gainax 於 23-11-2015 16:31 發表

第一日落場個後定都唔後定,明明用哂鋼料,真係唔知係鋼料太硬反衝力釋放槍機,定特別設計可以自動放煲
九成係你既錯

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Opica 於 24-11-2015 13:30 發表
我仲未入會
考慮中
其實有冇師兄可講下宜家入vfc 416好定等馬記個價回落?
我支we scarL仲可玩得下所以唔急
等下先好

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 2-12-2015 13:25 發表
RA 出鍛身正呀!!
無錯! 但最衰佢個身有馬老二組字係度...
時代吾同,台仔識玩6C信咩...架仔又識玩6C信

《河湟有感》司空圖

佢個身有馬老二組字係度...你話人地怕唔怕?

《河湟有感》司空圖

一封信,一堆打手,打出N個敵人.。。。

聞者足戒矣

《河湟有感》司空圖

分Mil-spec同commercial,係咪想劏兩次?

《河湟有感》司空圖

邊個係仙人?

《河湟有感》司空圖

《河湟有感》司空圖

有災情?!有無相睇先...無野整吾到,視乎有多少同整多少,乜牌都整得咯馬牌就難吾到人了.

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 horenhim 於 5-7-2016 17:29 發表

出了 for Marui M4 MWS 的370管
must拉item

附件

5-7-2016 20:31

《河湟有感》司空圖

29 12
發新話題