發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 Dave 於 21-11-2015 15:30 發表

佢D 匣真是十分之平,GP 匣一隻正常價都3 百尾,方丈4 百幾,
但MARUI支野4980 日元,我當你算到盡63 算,都係三舊
不過自己平GBB係唔跟系統的,VFC UMP 又跟多三匣,WE 又跟多2 匣,GP又跟多3匣,通常買之 ...
我琴日把玩過支GHK
槍本身造工的確好像真好有心機
但係一拎隻匣就已經唔想拎落場打...
我自己揀GBB衡量曬槍性能造工同落場性...
如果玩GHK拎3匣我已經想死了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-11-2015 14:09 發表

就算用吾到,改topgas又有幾貴

好過打Co2都嫌吾夠力
馬記一向GBB既質素
勉強可以TOPGAS 好一段時間
最多只係爆一件半件零件
要換都唔會貴 又肯定有補品換...
更何況睇番樓上...我都覺得馬記已經預左你會打TOPGAS了

https://www.youtube.com/watch?v=WqkRlzkBVVw
玩呢個囉姐係
係幾過癮既
但你會唔會拎落場...
BTW睇到最後好好笑

引用:
原帖由 2slow 於 21-11-2015 22:49 發表
呢支MWS玩 2gun/ 3gun 應該唔錯
係喎我都諗唔到呢邊
GBB賽...唔求像唔像真外觀什麼
最緊要性能穩定可靠
馬記套ZET系統絕對完勝

BTW有冇人留意到試槍片...
隻匣係愈打愈熱...神乎其技

引用:
原帖由 ivan12345426 於 23-11-2015 00:28 發表
原裝有cerakote,唔洗拎去FCC整喎
就算冇cerakote你唔係會拎去FCC啊...

引用:
原帖由 Opica 於 24-11-2015 13:30 發表
我仲未入會
考慮中
其實有冇師兄可講下宜家入vfc 416好定等馬記個價回落?
我支we scarL仲可玩得下所以唔急
我覺得VFC新版無得輸
價錢中庸質素亦絕對唔差
性能比以往好好多...重新揀過我會棄WE入VFC
儲錢跳船中

引用:
原帖由 年少無資 於 6-4-2016 10:07 發表
不知為何我用370mm6.01同290mm6.01打出來都係1.7j左右 有冇師兄同樣測試過?
無用   唔會再大力到
佢限左出氣量

引用:
原帖由 年少無資 於 6-4-2016 22:15 發表

既是換長管也只是浪費 同焦耳但管長不同對射程有影響嗎?
grouping應該係好少少既

發新話題