17 12
發新話題

[Viper Tech] 求解三角前准星如何拆卸

求解三角前准星如何拆卸

如题

打走兩條pin, 留意條pin有可能一邊比較幼, 如是的話要由幼打向粗那方向
拆走準星下之機米

pin打得出来先得噶,原理边个都知,但系真系好硬,敲唔出来

引用:
原帖由 JamesXu98 於 1-12-2015 18:12 發表
知你又問?
咁無禮貌既你?

回覆 3# 的帖子

答你又話個個都知咁臭串, 咁你想點? 幫你敲埋好唔好? 一係去請教下公安叔叔囉 , 一定好樂意幫你架

現今的人類真惹笑......
只知道理論層面的原理但操作層面不能成功辦得到, 根本等同"完全不會"是同一個事實結果也完全分不清

正如操控手動排檔車輛, 原理個個也知道是踏離合器, 入檔踏油門, 然後放開離合器車輛便會行駛, 但若在駕駛考試的時候沒法把整套理論以流暢形式成功操作出來的話.......得到的結果仍是"不會操作相關車輛, 不能獲發駕駛執照"

難道此時可以用"原理已知道, 只是辦不到"為上訴理由去推翻考核的結果???
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

哇。。。問人仲咁撚串,而家D人真厲害。。。

引用:
原帖由 JamesXu98 於 2015-12-1 18:12 發表
搵爸爸幫手,鎚仔呢啲工具危險,要有大人睇住或者交俾大人處理會安全啲

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 JamesXu98 於 1-12-2015 18:12 發表

https://www.youtube.com/watch?v=jgzP3EeIDvY

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
唔係WO! 係人都知果個方法係叫 連條外管一齊鋸走WO!

打條PIN出黎果個係聰明方法, 你咁醒, 實難唔到你!
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

富二代裙腳仔。。。。裙二代

多谢晒感多位师兄,大哥,兄弟的教导,本人的问题完美解决,其实都唔算太完美,把三角准星锯嘞左,不过起码解决左啦,多谢各位,真心多谢,多谢果D比意见噶人,同埋热心回帖噶人,多谢你地

[quote]原帖由 JamesXu98 於 4-12-2015 04:51 發表
多谢晒感多位师兄,大哥,兄弟的教导,本人的问题完美解
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

有圖有真相,你圖都冇張,你話鋸開左自己都得架啦,...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 14# 的帖子

没办法,电脑技术有限,费尽方法张图片都大过50K,上传唔到

17 12
發新話題