18 12
發新話題

[WE] EBR?? 唔係好重姐 (Papago M14 EBR Mod 0 Tan)

EBR?? 唔係好重姐 (Papago M14 EBR Mod 0 Tan)

EBR...一支係唔夠既
一支係 Papago M14 EBR Mod 0 Tan (RA Lv3)
一支係普通 M14 EBR Mod 0 Titanium (RA Lv3)

新版R_ 既Bolt片真係好毒

而且新版鋼機匣都修正返之前錯到飛起既角度

Papago呢支EBR做工一流, 成支打沙再上過岩既色
比起RA果支處理真係差得好遠.......

RA呢支表面處理極差.....有D地方睇得出明顯好求其
全支上色都唔太平均
槍殼內部有D上得好差.....

Papago呢支係重新打沙再做過哂,
色水平均,質感一流

識拎一定拎兩支EBR落場

正,睇到好多張牛放落去
but你可以挑戰某位師兄既體力

得一隻腳架同一枝低倍Rifle鏡,點夠挑ContractKiller機呀

引用:
原帖由 051039 於 27-12-2015 22:49 發表
得一隻腳架同一枝低倍Rifle鏡,點夠挑ContractKiller機呀
個位師兄退步左玩膠身 今次又鋼又鋁冇返咁上下實力點玩得掂

咁重火見到都怕.
FBC1

如果拎到兩支EBR落場就真正抵 Thx for sharing

有D野同感冒一樣都係會傳染
nice gun BTW.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

EBR??? 我只見到好多銀紙
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

EH 賣特價 M240,期待有人玩雙240
應該穩勝合約殺手
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 28-12-2015 14:37 發表
應該穩勝合約殺手
玩雙火神會爆d
屍A呢期支火神特價...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Dave 於 28-12-2015 14:37 發表
應該穩勝合約殺手
6kg 既M240真係過份...輕

請問枝槍係咪以 WE 為基礎, upgrade 咗咁多嘢後仲剩返幾多亞鉛零件喺枝槍度 ?

點Reload?

引用:
原帖由 loveless 於 28-12-2015 15:54 發表

6kg 既M240真係過份...輕
果枝240個托做斜左

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-12-2015 20:22 發表

果枝240個托做斜左
唔講唔覺,講開好覺,見其他牌子個尾托都一樣似乎用同一套模
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

18 12
發新話題