21 12
發新話題

eHobby Asia 門市聖誕大出血, 28/12 出血貨品

eHobby Asia 門市聖誕大出血, 28/12 出血貨品

不如講吓圖中每款今日會有幾多枝。。。等D fans唔洗排咁耐。。。咁就做福人民了!

說實話3:00先開賣,對於我地呢啲要返工嘅打工仔真係無福消受
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

1 個讚好! TOP

完全吾夠學生哥排隊黨玩!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Tango1997 於 28-12-2015 12:53 發表
不如講吓圖中每款今日會有幾多枝。。。等D fans唔洗排咁耐。。。咁就做福人民了!
https://www.consumer.org.hk/ws_chi/choice/437_08

( 四)餌誘式廣告宣傳

若商戶在廣告宣傳中,指明可按某價格供應某產品,而當顧及有關市場和宣傳品的性質,商戶是沒有合理理由相信將能在合理期間內,要約按該價格供應合理數量的該產品,或實際上沒有在合理期間內,要約按該價格供應合理數量的該產品,該廣告宣傳屬「修訂條例」所禁止的餌誘式廣告宣傳。另一方面,若有關宣傳品清楚述明要約按該價格供應該產品的期間或數量;及商戶要約按該價格在該期間內供應該產品,或要約按該價格供應該數量的該產品,則不屬餌誘式廣告宣傳。

實例:投訴人看見某零售商廣告稱某牌子的冷氣機自當天起提供五折優惠,只售$999,為期兩天,當天下午投訴人到零售商的門市查詢,職員卻說已經售清,又不確定翌日是否有貨。在「修訂條例」下,零售商可能觸犯餌誘式廣告宣傳的罪行。但若零售商在上述指明的期間內,按五折優惠要約供應該產品,那就不屬於餌誘式廣告宣傳。
Exemplo ducemus
[img][/img]

絕對同意Jacko兄
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

實況

[img][/img]

Again

[img][/img]

今日工作需要經長沙灣,兜左轉 12 點行左一轉EH 買左幾十蚊野,
已經廿人排緊,,, 老老實實,唔係唔想買.. 但要排咁長時間先買到,真係當冇睇過算
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

冇睇過+1

要番工啊大佬

我會想起早前“G”牌雪羔買一送一,但要排兩個幾鐘。
為左柸雪羔,連最低高資都羅唔番 .......即係曬九氣

引用:
原帖由 RCman 於 28-12-2015 14:46 發表
我會想起早前“G”牌雪羔買一送一,但要排兩個幾鐘。
為左柸雪羔,連最低高資都羅唔番 .......即係曬九氣
如果你認為自己兩粒鐘只值$20就排啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

全部電鎗……
得枝Tracer有少少興趣,不過唔識呢個牌子
有冇ching知掂唔掂?

回覆 13# 的帖子

我想入把手拉狙玩下

引用:
原帖由 2slow 於 29-12-2015 10:09 發表
我想入把手拉狙玩下
邊枝呀?

21 12
發新話題