22 12
發新話題

突然又已一年,又到一年回顧

突然又已一年,又到一年回顧

自從出來做野,時間少左,有時間都休息、打機,少左時間拎起相機,見得人ge相就更加少

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +10 相片分享 1-1-2016 21:46
  • louisli 金錢 +10 相片分享 1-1-2016 21:46

原來周 C FU D拍攝技術咁靚,直情係沙龍之作品 Thx for sharing

你啲相都可以見得人吖,我啲相直頭唔見得人

吾錯!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

隻貓既希虛眼神捕捉得唔錯!

各位見笑啦

第2+第3幅相係邊度影架?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 051039 於 1-1-2016 13:22 發表
各位見笑啦
你有靈魂, 器材操作就似乎未得心應手.
只要仲影得開心, 就千祈莫要放棄.
視野境界同技術都係會隨個人成長改變的,
你已擁有既資質同潛質都好過好多人,
認識過去, 擁抱未來,
千萬唔好將自己困死.

新年快樂

引用:
原帖由 loveless 於 1-1-2016 14:07 發表

認識過去, 擁抱未來,
千萬唔好將自己困死.

新年快樂 ...
師兄講得好好.
FBC1

周師兄相影得好靚.
FBC1

引用:
原帖由 暈又暈 於 1-1-2016 13:51 發表
第2+第3幅相係邊度影架?
2係虎豹別墅
3係龍仔梧園

引用:
原帖由 loveless 於 1-1-2016 14:07 發表

認識過去, 擁抱未來,
千萬唔好將自己困死.

新年快樂 ...
謝笠兄指教

影相咪仲有益!又去行下又吾佔地方

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-1-2016 17:54 發表
影相咪仲有益!又去行下又吾佔地方
冇買槍/打Game成年啦

屋企如果無哂D玩具,即刻結到婚

《河湟有感》司空圖

22 12
發新話題