17 12
發新話題

[WA] G香港 m4 bolt兼容 問題

G香港 m4 bolt兼容 問題

我個ka m4 gbb bolt 就快玩壞, 見到G香港 m4  steel bolt 只係USD 37, 好似好平,請問各位G香港 m4  steel bolt 可否直落wa m4 body?

謝謝

不同系統,兼容不能,除非自行修改……

R@有出平價鋼煲比WA,印象中3XX露X拍X有

R@ 就算貴價號稱CNC 果條手工或尺寸都好一般,平價鋳造果條就直情係核鬼突……

唔好用香港字,或用其他字代替
引用:
原帖由 jyannu 於 18-2-2016 09:53 發表
就係咁食字, 唔打la

我的KA換了井勝bolt+GP飛機,十分耐用
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

井井鋼Bolt,性價比唔錯!

我KA 用vfc bolt cut 短,平靚正……

井成BOLT係好既,但個飛機要換豬皮成set 1500....

引用:
原帖由 f22a 於 18-2-2016 17:41 發表
R@ 就算貴價號稱CNC 果條手工或尺寸都好一般,平價鋳造果條就直情係核鬼突……
R@ CNC個飛機洞位入其它飛機有D鬆,加上成9XX質數一般...之前井成2012版bolt set先9xx 個期抵...

引用:
原帖由 gainax 於 19-2-2016 08:24 發表

R@ CNC個飛機洞位入其它飛機有D鬆,加上成9XX質數一般...之前井成2012版bolt set先9xx 個期抵...
打左咁耐鋼hammer換過飛機換左兩三次ino bolt只係個底磨令左少少, 計性價比都贏.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 19-2-2016 12:45 發表

打左咁耐鋼hammer換過飛機換左兩三次ino bolt只係個底磨令左少少, 計性價比都贏.
我有支打左過萬飛都冇問題,煲lock都好精神
不過如果KA呢DWA身用井成真數煲係合唔埋身,最好買返呢隻FOR WA用

嘩 2011年,我諗出面都好難買
引用:
原帖由 gainax 於 19-2-2016 17:17 發表

我有支打左過萬飛都冇問題,煲lock都好精神
不過如果KA呢DWA身用井成真數煲係合唔埋身,最好買返呢隻FOR WA用

17 12
發新話題