發新話題

.50 brass

.50 brass

琴日去靶塲執左desert eagle彈殼

請問C Hing在那一地點靶塲有desert eagle玩呢
價錢如何呢 Thx for sharing

响 LA, 杷desert eagle 係個鬼老自己,每法都爆個兩尺大火球。recoil 超勁

引用:
原帖由 AICSman 於 8-3-2016 09:21 發表
响 LA, 杷desert eagle 係個鬼老自己,每法都爆個兩尺大火球。recoil 超勁
真是好羡慕在美國的槍友

我都有打過 Desert Eagle 同 S&W M29, 但何解冇爆兩呎大火球的?而且DE recoil 真係一般,談不上超勁,反而M29 的.44 magnum recoil 就真係幾勁下!

當年射過支357DE, recoil一般! 但好準! 支Freedom Arms .454 Casull就真係好勁!

兩星期前我都去左打DE .50AE版
夜d補圖

後座力有限唔算好大

附件

10-5-2016 04:44

相反我上星期打果支S&W 500 就真係打到手軟

係.500s&w出現之前,.454 Casull係至強的。。。。槍書説的。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

當年Point Break出戱內Patrick Swayze 拿住支Freedom Arms Model 83, 同朋友睇完出戲即時去槍會申請支P226同支Model 83! 我地叫"S.S.牛仔槍" ! 玩左年幾打handgun metallic silhouette就放走支槍!

家下大家都唔keep左輪! 但左輪來講! Freedom Arms真係好正!   

似碌架支紅鷹
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我本來打算下個月買把DE .50,但我的老死叫我一起買把458 socom 去德州打獵豬. 自己用幾百文買parts裝左把但沒有時間射

回覆 13# 的帖子

我都想試.458...
不過我唔去hunting
都係打返300BO算

買齊料,今個星期六慢慢玩

發新話題