發新話題

[認真] 呢度變左新聞台

引用:
原帖由 gtoray 於 5-5-2016 18:42 發表
援交,送茶連開十個post
想叫外賣的話,機會黎喇
較早前cap

附件

2016-05-05 19.39.34.png (150.51 KB)

5-5-2016 19:42

2016-05-05 19.39.34.png

亞視執笠前,都無不停loop綠茶廣告
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

又遲左步
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

有時新聞po睇師兄d留言先有趣,有時又學到野
話多交嗌又唔覺,氣槍post有時都嗌交啦

綠茶廣告實情應該開放個版 可以放返D問價後報告 記得要埋照片

引用:
原帖由 louisli 於 5-5-2016 19:39 發表
又未必個個都想用自己profile去join group既

facebook而家野真係信唔過,
平時低調唔想人知你打開wargame
想起group到賣野, 或者讚好, 留個言問下野
都會比你所有Facebook既FD知道哂

引用:
原帖由 Jonny.R 於 6-5-2016 00:33 發表

facebook而家野真係信唔過,
平時低調唔想人知你打開wargame
想起group到賣野, 或者讚好, 留個言問下野
都會比你所有Facebook既FD知道哂
堅煩,問多句成村人知道哂,特別係大家入左同一group

所以我唔玩FB

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-5-2016 08:36 發表
所以我唔玩FB
所以我唔玩FBx2

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-5-2016 08:36 發表
所以我唔玩FB
所以冇人知我究竟有冇玩FB

引用:
原帖由 loveless 於 6-5-2016 11:23 發表

所以冇人知我究竟有冇玩FB
笠笠你玩單機版fb

離線版FB?

我唔敢亂like J圖group
引用:
所以我唔玩FB

引用:
原帖由 louisli 於 6-5-2016 12:15 發表
我唔敢亂like J圖group
有J圖group

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-5-2016 13:56 發表

有J圖group
So C Fu 小心 click左佢會自動幫你約送外茶
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題