發新話題

ARES 新款狙擊槍 AS 01 ( STRIKER 01 )

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-10-2016 00:56 發表
今日明搶見到灰色好靚!x50
買啦~

我前兩日睇到靚姐個FB話出左……即刻去乖乖比錢(因為佢地比左個好價我)……但我支出廠標1.37J,試機都係1.33J度。遲下睇下買番黑色件玩2tone先

引用:
原帖由 gtoray 於 2-10-2016 00:58 發表

買啦~
你送我的話,我會登報嗚謝你
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

坐等紅狼派貨,如到時未有人寫開箱的話會寫一寫。
呢支野我退一百步當係國狗性能,起碼都嬴左個型仔外觀先,以呢個價格賣街,有心玩入門狙真是無諗野即科水
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

止痕藥已買
好大彈簧聲

師兄們有什麼玩具鏡好介紹

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-10-2016 15:14 發表
止痕藥已買
好大彈簧聲
用條比較長身的AEG 彈弓就好好多
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

大彈簧聲意思是彈弓回音聲?
如果落PDI 短彈弓咪宏宏聲?
Thanks!

引用:
原帖由 Ang123456 於 2016-10-2 15:43 發表
大彈簧聲意思是彈弓回音聲?
如果落PDI 短彈弓咪宏宏聲?
Thanks!
Ping ping 聲啫, 都正常o既其實, 自己剩係撚過o下gbb係到大驚小怪o者

開箱文不敢獻醜
睇manual頂住先

I wonder what are the CO2 n Gas options

之前帖子有提想換內管,看完manual才知是6.03,放棄了

粗略試o左幾飛, 0.25, 盒取乜都無較, 户外濕熱天氣, 超微風, 因為無鏡, 目測30m ~ 40m 無左右偏 , drop 幾多o吾知

Dave 兄 估中了 , 原裝grip內有hex兩枝:

0.2珠@134汽...gas?! WTF?! 反正我信了

師兄,請問外管係唔係漸縮管?

引用:
原帖由 milkcc03 於 2016-10-2 21:40 發表
師兄,請問外管係唔係漸縮管?
對的
不喜歡?

(ps. Just outside appearance... you don't mean 內籠 right? 內籠就不知, 未拆)
(pps. 不過斷估唔會為慳少少鐵 整條有choke outter barrel咁盞鬼o卦 )

發新話題