發新話題

[WE] 中咗槍王, WE TT33裂SLIDE求救

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-7-2016 11:29 發表
我想任何廠都不想鬧大偶然(或者時常)的質量缺撼,通知廠商私下處理可能對雙方更有利。

我視論壇為消委會,大不了事後才批評

狗跳跳兄,原廠如果不換,買一支二手也可以的。。。。如果是鋁,道理上可以燒 ...
我都通知了WE, 睇下佢有乜嘢回覆

我都同意最簡單就係買過支, 我係最怕第二支一樣會爆SLIDE, 因為果個位有D薄,

轉鋼又貴又未必好打

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2016 00:24 發表
一講材質... 不得不倒下帶..

https://www.youtube.com/watch?v=hAgtFCVkg5E
爆SLIDE都有... 真係好危險, 以為打火藥先會爆, ...
不過支BIO HARZARD又幾靚WOR, 又想入埋TIM

睇EVIXX網話preorder 7.2016 , 唔通有新版?

如果純粹震宅用。。。我建議買支src。。。 起碼個鎚仔無we咁離地!

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 0693&highlight=

引用:
原帖由 Tango1997 於 17-7-2016 13:51 發表
如果純粹震宅用。。。我建議買支src。。。 起碼個鎚仔無we咁離地!

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 0693&highlight=
我都想打到下, 我見隔離講過SRC唔多打得, 得個擺字, 咁就令我買咗WE 結果都係衰咗..

暫時真係無一支係完美, 除咗珍嘢

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 17-7-2016 14:22 發表

我都想打到下, 我見隔離講過SRC唔多打得, 得個擺字, 咁就令我買咗WE 結果都係衰咗..

暫時真係無一支係完美, 除咗珍嘢
冇可能會完美 。。。真槍都會卡彈 。。。你睇下歡歡就知道

引用:
原帖由 Tango1997 於 17-7-2016 14:55 發表

冇可能會完美 。。。真槍都會卡彈 。。。你睇下歡歡就知道
我覺得係個天要收佢, 唔卡彈又點會比個新仔師兄收到佢

話返轉頭, WE今朝三點覆咗我會跟進, 我先寄張相比佢, 佢會比R&D研究, 都算係有責任的企業, 會理下D客

SRC唔多打得嗎

話時話我得支"乞臣"
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 17-7-2016 16:24 發表

我覺得係個天要收佢, 唔卡彈又點會比個新仔師兄收到佢

話返轉頭, WE今朝三點覆咗我會跟進, 我先寄張相比佢, 佢會比R&D研究, 都算係有責任的企業, 會理下D客
無字天書mode:
你話寄條slide比佢研究下,斷固佢吾會寄番條爛slide比你掛

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-7-2016 17:07 發表
SRC唔多打得嗎

話時話我得支"乞臣"
我又覺得幾好喎... 係啲油漆衰

相已寄, 等WE回覆

還惦條SLIDE都衰咗, 把心一橫, 攞來做下BLUE 鋁練習

條外管最唔順眼, 太白銀太滑淨, 加返D髪絲紋, 再BLUE返黑少少

好靚呀!用乜blue?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-7-2016 14:50 發表
好靚呀!用乜blue?
都係跟上幾層條LINK學下嘢,
我用Birchwood Casey Aluminum Black

下身是鋁嗎?

《河湟有感》司空圖

其實支我們TT33都係一支唔錯的鎗,
但佢做到個hammer太高,如果有補品改番低D就好了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-7-2016 16:33 發表
下身是鋁嗎?
係鋁,原廠未整過,遲下先搞

發新話題