60 1234
發新話題

[WE] 中咗槍王, WE TT33裂SLIDE求救

見有特價,終於入埋RA 條鋼SLIDE,
質感重量都一流, blow到lock 到, 清到1.5至2匣, recoil hard kick 咗
搵埋強硬彈弓試下先
有買貴無買錯, 睇你有幾愛TT33

支鋼slide好正 唔使blue都立立靚 Thx for sharing

幾銀?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-7-2016 17:39 發表
幾銀?
千頭

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-7-2016 16:14 發表
見有特價,終於入埋RA 條鋼SLIDE,
質感重量都一流, blow到lock 到, 清到1.5至2匣, recoil hard kick 咗
搵埋強硬彈弓試下先
有買貴無買錯, 睇你有幾愛TT33

打到1.5-2匣又幾好wor

條SLIDE表現幾好, 千頭簡真抵,
比較返, 迷G42條SLIDE都千頭差唔多, 段斤稱都抵玩過G42, 而且表面處理完全唔同

期望佢出埋個hammer 補完一下, WE就係差個hammer

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-7-2016 23:46 發表
條SLIDE表現幾好, 千頭簡真抵,
比較返, 迷G42條SLIDE都千頭差唔多, 段斤稱都抵玩過G42, 而且表面處理完全唔同

期望佢出埋個hammer 補完一下, WE就係差個hammer
三斤買?

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2016 00:21 發表

三斤買?
唔係, 台灣訂返來. 香港唔知邊度有. 費時搵

算長氣woo.
引用:
原帖由 jn_jona 於 25-7-2016 23:07 發表

打到1.5-2匣又幾好wor

引用:
原帖由 rainey 於 26-7-2016 01:45 發表
算長氣woo.
係, 未換鋼前都差唔多,  除SLIDE D材質, WE呢支嘢算係出得幾好
而家重咗百3克, 總重807g, 手感又好咗.. 如果有埋鋼下身就正..

估吾到咁靚!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-7-2016 12:19 發表
估吾到咁靚!
同意, 我仲以為係一般陽極噴油處理,
RA應該配合返TT個硬鋼風格攞去BLUE, 手工真係好好

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 26-7-2016 13:49 發表

同意, 我仲以為係一般陽極噴油處理,
RA應該配合返TT個硬鋼風格攞去BLUE, 手工真係好好
師兄隻下身都blue得好靚
隻匣咁細都打到1.5匣以上 都算幾好野

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2016 15:50 發表

師兄隻下身都blue得好靚
隻匣咁細都打到1.5匣以上 都算幾好野
THX.. 我都盡晒力, 亞鉛真係無鋁同鋼咁好BLUE
(下身比鋁重, 又唔受磁, 所以估計係亞鉛.. .)

60 1234
發新話題