發新話題

VFC SR25香港區開箱

引用:
原帖由 loveless 於 7-9-2016 16:25 發表

始終支 3-12X50 以玩具市場黎講係有d貴, 以我所知只得射手至有...
紅點就較大路, 好似其它舖都有..
I am looking for the 1-6x28 FFP but wonder does it a real 1x

Also the SCOC-02 Mustang 1.5-4x30 Chevron Reticle Scope

引用:
原帖由 loveless 於 7-9-2016 16:25 發表

始終支 3-12X50 以玩具市場黎講係有d貴, 以我所知只得射手至有...
紅點就較大路, 好似其它舖都有..
3-12X50果枝扮緊s&b
34mm管徑 買mount可能要搵真品

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-9-2016 16:33 發表

3-12X50果枝扮緊s&b
34mm管徑 買mount可能要搵真品
34都幾騎呢, 我見玩具MOUNT全部都係30MM

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 7-9-2016 16:29 發表

I am looking for the 1-6x28 FFP but wonder does it a real 1x

Also the SCOC-02 Mustang 1.5-4x30 Chevron Reticle Scope
我用緊支1-4 not FFP果支, 1X大屏幕都幾好用, 真1X來的, vector唔會吹水

反而果支FFP, 目鏡比較細, 無咁大屏FEEL, 比較過個人喜歡前者, 不過支FFP其實聲稱話會清D, FFP function, 同埋定價係貴D(特價除外)

1-6未試過, 你可比較下1X邊支舒服D

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-9-2016 16:36 發表

原裝佢有個34
唔滿足既話就得真品
mk11既話裝呢枝 用埋usmc 34mm ring for mk11
可以扮下usmc

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-9-2016 16:44 發表

原裝佢有個34
唔滿足既話就得真品
mk11既話裝呢枝 用埋usmc 34mm ring for mk11
可以扮下usmc
我想上呢個mount

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-9-2016 16:39 發表

我用緊支1-4 not FFP果支, 1X大屏幕都幾好用, 真1X來的, vector唔會吹水

反而果支FFP, 目鏡比較細, 無咁大屏FEEL, 比較過個人喜歡前者, 不過支FFP其實聲稱話會清D, FFP function, 同埋定價係貴D(特價除外)

...
1-4 model ?? SCOC-19 Arbiter 1-4x24IR CQB ?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-9-2016 16:36 發表

有老翻的.. 我見過有舖有..

引用:
原帖由 loveless 於 7-9-2016 17:32 發表

有老翻的.. 我見過有舖有..
我屋企有e個mount...果個水平尺好雞肋...枝槍一唔向下, 基本上好暗, 好難搵到粒氣泡
我生得聰明得罪你咩!!!

有冇以下呢類樣既玩具鏡? 幾舊水?

引用:
原帖由 rho837 於 7-9-2016 06:25 PM 發表

當然有,但做工冇以前咁靚仔....

引用:
原帖由 rYaN 於 7-9-2016 19:12 發表

當然有,但做工冇以前咁靚仔....
如果玩具有呢隻色就正啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-9-2016 07:16 PM 發表

如果玩具有呢隻色就正啦
唔好諗太多

引用:
原帖由 rho837 於 7-9-2016 18:25 發表

長沙灣Arex showroom 有支M3扭的,鴨記就M3/M1扭都有,三幾百有一支.
玩具我有三支,先唔好理外觀,內裡一支係duplex, 一支mil dot全發光,一支淨係mil dot位通電發光...
所以淨睇外觀/牌子真係估唔到內裡係乜料。

報到~差D放唔入

發新話題