發新話題

VFC SR25香港區開箱

Looks very nice wor.

回覆 14# 的帖子

咁大支鏡3xx咁平質量得唔得? 大陸個D ACOG 4倍咁細支都成6舊 ,
玩十字鏡特別係高倍數最驚裝左上槍唔水平(望遠野差之毫釐,謬以千里), 又較唔到十字去返正中咁成支鏡得個望遠功能 ,
不如買個安心直上豬皮或質量有保證個D港台貨好過比較有保證

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-9-2016 17:39 發表
兩支都咁靚
所以兩支都買
一支疑真
一支玩射擊

引用:
原帖由 gainax 於 5-9-2016 17:53 發表
咁大支鏡3xx咁平質量得唔得? 大陸個D ACOG 4倍咁細支都成6舊 ,
玩十字鏡特別係高倍數最驚裝左上槍唔水平(望遠野差之毫釐,謬以千里), 又較唔到十字去返正中咁成支鏡得個望遠功能 ,
不如買個安 ...
我見GP個look同大陸鏡差唔多..   vector果D又唔似M1

回覆 19# 的帖子

我估豬皮都係大陸造,但叫得豬皮質量應該有返咁上下造功 ,
大陸件好似D鏡橋我買過幾隻完全得過樣鎖唔實又鬆又唔正中
手柄全新都裝唔落支骨到 ,飛機尺吋做大左一個碼完全冇得用 ,
D鏡縲牙大力小小擰一係裂一係滑牙 如個做裝籂都OK, 追求準度質量平個堆我就唔敢玩...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-9-2016 17:59 發表

所以兩支都買
一支疑真
一支玩射擊
你玩射擊個D都疑真過人9條街
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-9-2016 17:59 發表

所以兩支都買
一支疑真
一支玩射擊
7.62大匣仲有SVD同SCARH , 都係大匣好玩D夠霸氣後座力一流, 5.56 GBB其實玩得多有D悶冇衝擊感
如果未來有.50GBB M82/M107狙咁就真係噴血 , 唔要求鋼身咁重咁貴,只求大大大後座力同外型夠殺食

M82 好似出過支拉一打一跳殼喎?

引用:
原帖由 gtoray 於 5-9-2016 19:30 發表
Yes,個支完美像真鋼版萬幾蚊就真係玩唔起
出支幾千蚊GBB鈻版窮玩就好

引用:
原帖由 gtoray 於 5-9-2016 19:30 發表
http://www.arniesairsoft.co.uk/n ... _smokeys_310102.htm
https://www.youtube.com/watch?v=VgFbNT2rk2A
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gainax 於 5-9-2016 19:43 發表

Yes,個支完美像真鋼版萬幾蚊就真係玩唔起
出支幾千蚊GBB鈻版窮玩就好
正常gbb 就正
Ares話左好多年 但佢出你都未必敢買

回覆 26# 的帖子

台仔個支好似只係M107? 我似為係M82
M82/M107做GBB狙既話性能將會好恐佈, 超大彈夾超大飛機後坐力強氣化勁,
打半自動配極長管,火力射程都好有睇頭
缺點我諗彈夾將會好貴同好重(SW M107 AEG 6.6KG) 可出埋短管版咁唔會太長,
不過落場一般玩呢D長狙都會係定點射擊,支槍重但唔洗托住成日衝,體力都唔會消秏得太大,主要玩Feel姐如果有出GBB就....爽

引用:
原帖由 gainax 於 5-9-2016 22:07 發表
台仔個支好似只係M107? 我似為係M82
M82/M107做GBB狙既話性能將會好恐佈, 超大彈夾超大飛機後坐力強氣化勁,
打半自動配極長管,火力射程都好有睇頭
缺點我諗彈夾將會好貴同好重(SW M107 AEG 6.6KG) 可出埋短 ...
彈匣3隻咩都夠
任你拎都裝唔到幾多隻

橫掂vve都係鍾意大後座力
不如出下沙鷹 m107gbb 好過出孖條啦

責買小完見小的開箱文

真係要多謝C兄分享

回覆 28# 的帖子

.50既大大隻夾入彈量起碼可以50飛,夾氣缸咁大叉一次氣閒閒地可能打過百飛單發 ,
打半自動唔派彈兩隻都夠既, 最想我們做Z系統出,又準又氣化更勁又唔貴....

如果V記會出就希望做鈻版就好... 全鋼以V記質感一定正到噴血好難唔心動 ,
但同時銀包都大出血...

發新話題