發新話題

VFC SR25香港區開箱

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-9-2016 23:05 發表
報到~差D放唔入
又一位放毒

引用:
原帖由 gainax 於 7-9-2016 23:12 發表

又一位放毒
QQ好似仲有貨~~

回覆 77# 的帖子

如果紅娘前排85折呢支有貨都入呢支鳥。。

引用:
原帖由 gainax 於 7-9-2016 23:21 發表
如果紅娘前排85折呢支有貨都入呢支鳥。。

如果12仔都係鍛就好鳥

回覆 79# 的帖子

嘩, Mk11 Mk12。。 如果有埋Mk18真係完美演繹 鍛身M4實有機會
師兄支sr25好似仲差支靚鏡喎

引用:
原帖由 gainax 於 8-9-2016 00:02 發表
嘩, Mk11 Mk12。。 如果有埋Mk18真係完美演繹 鍛身M4實有機會
師兄支sr25好似仲差支靚鏡喎
VFC 18M1完成左好耐了,MOD0既全真PTW比我拆散左
鏡? 買支ARES 咪算囉,6年都系咁清
反而ARMS mount同ksc 腳架mount 捨得用真品

回覆 81# 的帖子

AreX鏡清可以歸零又頂到GBB? 咁好過撞手神玩大陸喎
鏡橋就真係要比多D水, 好多copy野唔係打兩打gbb就鬆,就係裝左上鏡唔正中 , Mk12 Mk11 Mk18mod0 作為oldschool既好難唔心動

引用:
原帖由 gainax 於 8-9-2016 00:19 發表
AreX鏡清可以歸零又頂到GBB? 咁好過撞手神玩大陸喎
鏡橋就真係要比多D水, 好多copy野唔係打兩打gbb就鬆,就係裝左上鏡唔正中 , Mk12 Mk11 Mk18mod0 作為oldschool既好難唔心動
頂唔頂到GBB答你唔到,因為我都已經3年冇落場
支鏡放左係地下6年都係咁清,點止歸零,仲識發光添
d件都係以前儲落

引用:
原帖由 goodsmile 於 8-9-2016 00:38 發表

d件都係以前儲落
Ares果枝好似得十字無點
Mount黎講要睇埋條軍係20mm定21mm

引用:
原帖由 goodsmile 於 8-9-2016 12:38 AM 發表

d件都係以前儲落
佢枝417咁大後座力我用大陸仔1-4鏡都頂到下

引用:
原帖由 rYaN 於 8-9-2016 17:48 發表

佢枝417咁大後座力我用大陸仔1-4鏡都頂到下
大陸仔除咗VECTOR 同UTG, 得1-4, 仲有?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 8-9-2016 19:05 發表

大陸仔除咗VECTOR 同UTG, 得1-4, 仲有?
仲有 sniper , AIN ...... 果D,不過好多寫 1-4 其實唔係堅 1x , 有 1.1-1.2 變形

報個到先!
初接觸感覺:
成枝槍幾實淨,惟handguard片及fire mode selector好鬆。音爆、recoil強勁,比GHK M4更勁,特別係個音爆,真係會打到耳鳴。聽聞枝枝槍出廠個力水都唔同,可能係個較力飛鏢出廠前無較去特定力度。
另外有一個問題,就係枝槍未上膛都可以選擇safe mode,而manual寫明係不可以的。不知道有無師兄有同樣情況?

附件

10-9-2016 22:56

引用:
原帖由 狂人 於 10-9-2016 22:56 發表
報個到先!
初接觸感覺:
成枝槍幾實淨,惟handguard片及fire mode selector好鬆。音爆、recoil強勁,比GHK M4更勁,特別係個音爆,真係會打到耳鳴。聽聞枝枝槍出廠個力水都唔同,可能係個較力飛鏢出廠前無較去特定力 ...
我支未上膛係落唔到SAFE, 而且Fire mode selector 唔鬆, 正常, 可能你抽到槍王..

未上膛唔可以落SAFE,係指hammer撃發左程90度唔可以較返SAFE
定hammer未撃發程45度在下壓扣住都較唔返safe?

發新話題