21 12
發新話題

Dominator DM870 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
Good,支持開箱
除左D多餘刻字外表就100分, 唔知遲D會唔會出全槍0刻字放便DiY

回覆 4# 的帖子

唔係個刻字咋咩 定顯眼做細左

回覆 10# 的帖子

1mm。。無所謂層油厚D都1mm
咁個槍身唔知有冇多餘野 做雷明櫈字無問題掛? 槍管護弓個D我唔太緊張反正有水有補品, 最緊要個身

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-10-2016 17:43 發表
d shell 用top gas 可以嗎??
唔係原裝已經係打TOP gas?

引用:
原帖由 Tango1997 於 6-10-2016 21:21 發表
见過實物 。。。不會入手 。。。size越看越古怪
成支槍我只喜歡鋼煲造型
其實係乜問題? 之前支版唔係好靚仔?  量產改左個樣?
唔知有冇正面背面相參考下

引用:
原帖由 暈又暈 於 6-10-2016 23:31 發表
睇過實物,硬係覺得尺寸比印象中纖幼
唔知有冇內構或者爆炸圖可以參考下?
對比真鐵唔覺有顯眼比例問題 其實DM幾長先?對照返資料唔係就最簡單?

回覆 21# 的帖子

可能真係, 刻字又唔掂,都係睇下先算

引用:
原帖由 2slow 於 7-10-2016 10:12 發表

無錯呀凹兄, 支野本身係跟Dominion Arms的Grizzly造的,
上網check過下Grizzly係仿雷明登870, 本身就係clone...

marking只可以跟Grizzly的了
https://www.youtube.com/watch?v=8tQE9ggPVzo
仲以為有鍋氣有望跌價
個樣唔留心睇都分唔到,做REM字我覺得無乜所謂

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-10-2016 10:45 發表

咁細力?

真係善良之槍..

不過大家都要明, 始終我地唔係玩真槍,呢支已經係全鋼,  不能要求到佢同真的一樣,  
要入到真數, 就好似APS咁, 不能全鋼

否則呢支嘢會成為危險武器, 到時惡勢力人士 ...
唔明D人想要求玩具入面100%尺吋做到珍為乜, 無彈比你全珍零件都冇用,彈先係關鍵唔係本體
上網下載張圖紙CNC支野出黎容乜易? 玩具就係玩具射唔到R彈
存心改上網下載張圖紙CNC支野出黎易過玩具改啦

一米射程? 馬記boys力都廿米喎 , 係指準度定射程? 田中狂牛彈都起碼十米

回覆 51# 的帖子

以為講支野原裝得一米射程
拆走條內管原意其實係為乜?

回覆 53# 的帖子

其實想冇內管不如直接玩APX系統唔係仲簡單?

回覆 54# 的帖子

我見講殼叉topgas得一米力有D驚, 原來係計冇內管直接打咁得一米射程好正常
之前唔係話DM870 D殼打TOPgas?會出多個殼專打co2? 而家原裝殼For co2? 好混亂

回覆 56# 的帖子

有內管唔係好過冇內管?  冇內管原意係想打APX個種彈殼?
個種設計連底蓋同面蓋都射埋出黎要執,個人唔識欣賞...

回覆 59# 的帖子

我會簡實用性行先畢竟係玩具...

21 12
發新話題