50 1234
發新話題

[WE] WE 全行程沙鷹

完美夢幻[ 戰神P久久 ] 深刻

無marking, 會爆slide,
真係出先啦
出咗, 都要睇定D先啦

冇低能marking可考慮
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

買! 可能blowback 好勁 o下
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-10-2016 17:03 發表
無marking, 會爆slide,
真係出先啦
出咗, 都要睇定D先啦
應該有平價鋼slide跟住上啦

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-10-2016 17:14 發表
買! 可能blowback 好勁 o下
請配帶全包型面罩方可使用
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 18-10-2016 17:18 發表

請配帶全包型面罩方可使用
甘<<古惑>>

2021年we旗艦product

有冇孖條版

睇圖...LOCK SLIDE個位已經

老實,如果一千前後一支全金身GAS 沙鷹全行程.. 真係冇咩好要求。
起碼唔洗自己砌KIT 先。個人主觀期望係佢輕身一點,可以落下場。馬記X吉打金身完成品是1.6KG 都幾難實戰,
如果WE 可以整到1.2KG 前後已經好很多。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 18-10-2016 18:30 發表
老實,如果一千前後一支全金身GAS 沙鷹全行程.. 真係冇咩好要求。
起碼唔洗自己砌KIT 先。個人主觀期望係佢輕身一點,可以落下場。馬記X吉打金身完成品是1.6KG 都幾難實戰,
如果WE 可以整到1.2KG 前後已經好很多。 ...
可能再偷位再加大飛機呢:)不過佢改D名甘重口味,不如叫沙灘之鷹或者叫沙漠螐蠅啦

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-10-2016 18:44 發表

可能再偷位再加大飛機呢:)不過佢改D名甘重口味,不如叫沙灘之鷹或者叫沙漠螐蠅啦
如果未有人買imi拉臣佢應該可以叫沙鷹同刻埋字?
如果佢鍍左再拎去刻字我怕d字邊會好肉酸

沙灘雙鷹  Desert double eagle

類似想像圖,屬豬屬牛同維基派請另轉面

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

50 1234
發新話題