發新話題

[WE] WE 全行程沙鷹

沙鷹一定係電鍍銀色先型,全行程無得頂
只係淨刻字同用料有冇鍋氣, 等HK3版

DE叫P99
係咪預咗唔會出P99
PSN:cbt08196
XBOX LIVE:cbt08196

引用:
原帖由 新手一隻 於 18-10-2016 21:34 發表

手臂涼果度話唔係磨損,係工程師貼咗啲銀色膠紙上去條,膠紙下面有咩就無人清楚了
就是代表有刻印吧
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-10-2016 21:45 發表

就是代表有刻印吧
如果呢枝係prototype會唔會只係工程師手多車埋d字出黎
個模都係無呢?
當然想係有印良品啦

咁大隻飛機, 咁重既SLIDE, 加埋咁大隻匣, BLOWBACK應該

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-10-2016 18:44 發表

可能再偷位再加大飛機呢:)不過佢改D名甘重口味,不如叫沙灘之鷹或者叫沙漠螐蠅啦
我最怕佢玩雕花, made in taiwan, 亂咁落marking, 佢D Glock就係咁, 可能強國人口味, 淨係偷運WE返去

佢無license又唔夠膽出迷的話, 咁就唔好落marking算, 自己加仲好

仲有, 平價鋼SLIDE我不樂觀, 條SLIDE會好重, TOP GAS無可能BLOW得郁

戰神P狗狗
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

有古惑的marking

附件

18-10-2016 23:09

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 18-10-2016 23:09 發表
有古惑的marking
我要電鍍銀full marking
以前買過馬記黑色版,係好爽又夠重手,但太膠feel金身又貴又要執所以賣左,如果我們正正經經出支又唔貴咁一定入,
手槍後坐力同造型真係沙鷹夠正

引用:
原帖由 gainax 於 18-10-2016 23:56 發表

我要電鍍銀full marking
以前買過馬記黑色版,係好爽又夠重手,但太膠feel金身又貴又要執所以賣左,如果我們正正經經出支又唔貴咁一定入,
手槍後坐力同造型真係沙鷹夠正
馬記如果係全行程都仲有得諗 搞咁多野都唔係全行程就算把啦

等第二水
(除非第一水full marking會狗衝 )

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-10-2016 22:58 發表

我最怕佢玩雕花, made in taiwan, 亂咁落marking, 佢D Glock就係咁, 可能強國人口味, 淨係偷運WE返去

佢無license又唔夠膽出迷的話, 咁就唔好落marking算, 自己加仲好

仲有, 平價鋼SLIDE我不樂觀, 條SLIDE ...
鋼架質感係最正,但都係要co2先發揮到所有爽度,
氣温低D鋼架用gas就無鋁blow得咁爽了,平民玩法都係gas加鋁件實際,畢竟玩具要遷就性能而唔可以十足跟真野要拎平衡

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-10-2016 22:58 發表

仲有, 平價鋼SLIDE我不樂觀, 條SLIDE ...
we既迷未係3hk囉
佢係迷既先驅

發新話題