發新話題

[WA] WA 系統 M4 BARREL EXTENSION 一問

回覆 35# 的帖子

Iron airsoft出既件都好高質,又唔貴
連發司牙易裝又岩位

引用:
原帖由 horenhim 於 25-10-2016 10:58 發表

This is a good setting
用3oz buffer可以唔洗靠charging handle 塊膠吸震避bolt bounce
內面搖得出聲的鋼芯功不可沒

引用:
原帖由 horenhim 於 25-10-2016 10:55 發表

用A-Plus for VFC hopup座(都係VSR)
呢隻我都有,靠兩粒機米鎖管,我較極都對唔正hop up下壓點

引用:
原帖由 gainax 於 25-10-2016 21:23 發表
肉酸甲係抄WA個D ,豬皮出個隻原裝已經鋼切氣鋼嘩佬三舊水抵玩, 係"肉酸"同易漏氣
新Ver鋼切氣有轆唔會打蝕個鋼切鎖
加番條magpul底褲遮住冇咁覺

Hopup組用v記原裝手槍膠個set唔知得唔得? 槍管同槍膛都係WA樣式

引用:
原帖由 clay82 於 25-10-2016 23:10 發表

呢隻我都有,靠兩粒機米鎖管,我較極都對唔正hop up下壓點
set好後很準,又唔傷飛機出氣咀
不過真係好難set....我對正左管/膠lock左先裝下壓
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

市面無哂鋼bolt
Prime唔改撞針座用唔用到Zparts蛇bolt?

引用:
原帖由 laiwangkai 於 26-10-2016 14:29 發表
市面無哂鋼bolt
Prime唔改撞針座用唔用到Zparts蛇bolt?
Bolt同撞針座係無直接關係,只要有cut氣功能就得,單發嘅話無都無問題,但GBB唔打連發好對唔住枝槍呢

[quote]原帖由 kimberCDP 於 26-10-2016 14:31 發表

Bolt同撞針座係無直接關係,只要有cut氣功能就得,單發
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我將auto sear拔掉了
我想要民版身呀...............................................................
BAD身for WA得日本有....................................................................
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 55# 的帖子

唔係喎
9月尾果陣上去F屍屍睇有一套現貨喎
係WA system

引用:
原帖由 laiwangkai 於 26-10-2016 15:17 發表
唔係喎
9月尾果陣上去F屍屍睇有一套現貨喎
係WA system
Thz, 我下次上去看看
Just they eat water very deep ...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 57# 的帖子

Yes
我本身想買
但諗諗下BAD556款我已經有2套 (WE,KWA)
所以打消左呢個念頭

引用:
原帖由 laiwangkai 於 26-10-2016 16:14 發表
Yes
我本身想買
但諗諗下BAD556款我已經有2套 (WE,KWA)
所以打消左呢個念頭
我見日本仔上下身拆開賣夾埋港紙3千幾,
上去格左價先再算
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 59# 的帖子

肯唔肯賣香港

發新話題