發新話題

[WA] WA 系統 M4 BARREL EXTENSION 一問

回覆 75# 的帖子

所以我唔信有又平又靚又正既產品存在
井記係靚,用料係唔錯價錢亦唔算貴,B級冇刻字流出版先3千多D港紙仲送隻短夾所以唔信cnc鋼一定要貴 ,A級版4千尾全刻字有小強Qc夠精美,當年買支WA膠身都要3千幾井記個價已經叫良心價了,

講返其實市面到今時今日仍未有支M4gbb質感超越佢,只要佢肯改返好槍身細節再做油壓字, 內構行方仗個撞針回彈設計用方仗夾, 咁氣化原裝表現直接提升至可以落場,我相信會有唔少人玩返井記 當初入方仗都係因為佢有幾分似井記姐

我覺得方仗直頭係參考井記色水做,試過比人問支野係咪井記
刻字同色水你話幾重要

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-10-2016 17:30 發表

吉打e個牌子我對佢有保留, 之前仲有支馬記17果陣換過佢d "強化飛機", 每隻都捱唔到3個月(我唔係成日打game, 只係間唔中屋企自high), 果陣佢仲係fb宣稱佢d件耐用有保證, 爛係因為你地買到次貨, 我心諗:係三斤都買 ...
吉打飛機已左我的永不錄用名單中, 不過飛機都叫barely usable, 吉打飛標頂先係極品
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 29-10-2016 19:30 發表

吉打飛機已左我的永不錄用名單中, 不過飛機都叫barely usable, 吉打飛標頂先係極品
吉打g19滑架,飛機座,鋼內軌,擊鎚座我都有,幾fit位
飛機真係唔得,去買hicapa飛機,人人都話吉打加硬好過原裝
用過吉打飛機,blowback差左,以後冇再玩過吉打飛機

引用:
原帖由 gainax 於 28-10-2016 00:50 發表

師兄想揾咩牌子?ORF仲有井記鋼煲set賣
R@應該仲有鈻同鋼煲,大陸仔都有鋼行仔見好似先4舊
總之有水WA既件多到唔同廠散砌支槍都得,爽唔爽就唔知
見到台灣@ST有折又有貨仲有prime長度
我有ino鋼同pr1me鋼
想買隻鋁r@tech試下

回覆 79# 的帖子

派啦師兄, R@D數要夾返R@飛機

引用:
原帖由 clay82 於 29-10-2016 22:33 發表

吉打g19滑架,飛機座,鋼內軌,擊鎚座我都有,幾fit位
飛機真係唔得,去買hicapa飛機,人人都話吉打加硬好過原裝
用過吉打飛機,blowback差左,以後冇再玩過吉打飛機
以前個個都話能力飛機好, 我買過兩隻工差大到塞唔入槍膛
可能黑仔啦所以只信自己經驗

有無師兄指教prime鋼bolt用邊隻牌子飛機效果最好。

派煲都係用返豬皮飛機,因之前派D件都係豬皮做

GP 飛機is the best
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 84# 的帖子

講起BAD556身我FD真係日本買左套比我
3K港幣都唔洗
12月返黎又大套KIT玩
另外佢仲搵到Remington R5 10.5" upper好正但好銀貴

回覆 80# 的帖子

謝謝

成千銀一隻r@tech鋁bolt,
如果落唔到gp飛機,仲要再加錢配埋r@飛機,就唔抵玩

謝謝樓上兩位師兄指點。

引用:
原帖由 laiwangkai 於 30-10-2016 06:14 發表
講起BAD556身我FD真係日本買左套比我
3K港幣都唔洗
12月返黎又大套KIT玩
另外佢仲搵到Remington R5 10.5" upper好正但好銀貴
R5不如AR15.com ambi身
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 clay82 於 30-10-2016 16:41 發表
謝謝

成千銀一隻r@tech鋁bolt,
如果落唔到gp飛機,仲要再加錢配埋r@飛機,就唔抵玩
R@煲最好配返佢自己既飛機先最fit,揾到派鋁煲咁實係佢好過

回覆 88# 的帖子

都無廠出Magpul雙邊身

發新話題